• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Не забуду: Вася Демчук і Олексій Костилєв здивували неочікуваним дуетом!

Не забуду: Вася Демчук і Олексій Костилєв здивували неочікуваним дуетом!

Світла лірика для найтемніших часів: у новій пісні “Не забуду” Вася Демчук і Олексій Костилєв заспівали про те, що болить та рятує. Пісня “Не забуду” – про життя, яке має продовжуватися навіть через призму війни. Обидва артисти по-своєму описують спектр емоцій від початку повномасштабного вторгнення: мелодизм і меланхолійний голос Васі Демчука пронизує до мурах, а парт Олексія Костилєва додає треку життєвості і переносить саме в той день, коли все почалося. 

“Ця пісня – бажання закарбувати в історії, в нашій пам’яті всі емоції та відчуття, які ми проживаємо зараз всі разом. Ми досі живемо 24.02 , він був справді “лютим” місяцем. Кожен по-різному рятується в найважчі моменти війни. Як я і співаю, хотілося би, щоб б це був “просто кошмар і ми скоро прокинемося”, – розповідає Вася Демчук.

Олексій Костилєв переконаний, що наша сила та єдність приведуть нас до перемоги: “Ця пісня повертає нас у найболючішу дату сучасності для всіх українців — 24.02. Хто б міг подумати, що з того дня справжнім щастям для нас буде мирне небо? Тиха ніч, рідні поруч, щасливі діти. Переосмислюючи життя, для нас відкриваються нові цінності, люди. Хтось йде, хтось залишається пліч-о-пліч. Та головне — ми стаємо  сильнішими, ніж будь-коли. Ми всі зустрінемо свій теплий світанок. З рідними та друзями. Вдома. На своїй землі.”. 

Трек «Не забуду» – про кожного з нас. Війна може нас затьмарити, вибити з колії, але вона ніколи не знищить здатність любити та вірити.

Слухай новий трек Васі Демчука та Олексія Костилєва вже зараз на всіх музичних платформах