Серед експонатів: Dj NANA зіграла сет в київському музеї

Серед експонатів: Dj NANA зіграла сет в київському музеї

Боротьба за Україну на культурному фронті: Dj NANA представила шостий епізод авторського live-проекту, який було знято до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну

Нове відео було відзнято в атмосфері витонченої ніжності Victoria Museum – Київського музею історичного костюму та стилю. Назва локації є символічною для українців, адже в перекладі з латинської “victoria” – це “перемога”. А це саме те, чого зараз чекає кожен українець. Тут, в еклектичних формах, де минуле поєднується з сьогоденням, звучить dj-мікс Нани в стилях Vocal House, Ethno Deep та Melodic Techno.

Сама локація, її назва несуть в собі дуже сильний сенс – перемогу, яку ми так важко виборюємо,розповідає Dj NANA. Завдяки музиці можна черпати цю незламність та віру, нею можна вилікувати душу, тому артисти й музиканти мають творити. Музика і тепло наших душ загоять рани та врятують.

В рамках авторського музичного проєкту, сети Dj NANA вже зазвучали на даху столичного хмарочоса, в Ботанічному саду та “Шоколадному будинку”.
Шостий епізод авторського live-проєкту від Dj NANA в Київському музеї історичного костюму та стилю можна переглянути вже зараз: