Концертний травень у Caribbean Club: культовий клуб оголосив про відновлення роботи

Концертний травень у Caribbean Club: клуб відновлює роботу

Після послаблення карантинних обмежень, культовий клуб Caribbean Club Concert Hall оголосив про відновлення роботи у форматі ресторану та концерт-холу з камерними подіями. З 2 травня заклад щодня почне приймати гостей як ресторан та лаунж-бар, а вже з 5 травня розпочнуться культурні події.  У програмі травня камерні концерти, джазові вечори, еротичне вар’єте, театральні вистави та гумористичне шоу. Детальніше про найближчі події розповідаємо у матеріалі.

5, 11, 12, 19, 26 та 31 травня: вистави театру-студії імпровізації «Чорний квадрат»

Комедійні вистави від «Чорного Квадрату» вже стали гарною традицією для тих, хто полюбляє поєднувати перегляд театральної вистави зі смачною вечерею. У травні на гостей закладу чекає така театральна програма: 5 травня – «Гола правда», 11 травня – «Секс на пляжі – не тільки коктейль», 12 травня – «Ліворуч від розлуки, на Північ від тебе», 19 травня – «Секс у різних театрах», 26 травня – «Тестостерон або Пір Духа», 31 травня – «Офіс. Запали в собі бажання». Опис кожної вистави можна знайти на сайті.

6, 9, 13, 15 та 25 травня: серія концертів «Джазовий квартирник»

Caribbean Club та Radio Jazz запрошують відвідати нову музичну традицію – серію джазових вечорів «Джазовий квартирник». Одним лише джазом організатори не обійшлися, в афіші квартирників присутні шоу та концерти з різноманітною музичною палітрою: джаз, фанк, блюз, соул, r’n’b, інді.

Розклад квартирників такий: 6 травня – IVONIKA у супроводі віртуозного музиканта Олександра Ремеза, 9 травня – Андрій Чмут з  авторською  програмою «The sound of your songs», 13 травня – Мар’яна Головко з програмою «The sounds of SUOK», 15 травня – традиційне шоу Yiddish Jazz Show у виконанні співачки GOLDA та Freedom Ballet, 25 травня – шоу «Джаз для дорослих» з Олексієм Коганом. 

7, 14, 21 та 28 травня: еротичне вар’єте-шоу «Рояль»

Відверте та видовищне вар’єте «Рояль» з’явилось у Києві у 2019 році. З того часу шоу підкорило тисячі глядацьких сердець, успішно подолало випробування локдауном та продовжує збирати аншлаги – творці шоу досягли своєї цілі та довели, що за кабаре не обов’язково їхати до Франції, вони створили маленький Париж у центрі Києва.

«Ми на один вечір запрошуємо глядачів на побачення з Парижем! Комфортна атмосфера, напівтемрява, зручне крісло, келих ароматного вина та звабливе шоу у кращих традиціях. Тут ви не побачите вульгарних постановок. Легкий еротизм перформансу та витончена сексуальність не залишать байдужим нікого», – розповідають творці шоу.

8 травня: Improv Live Show

Розважальне шоу Improv Live Show – це влучний гумор на актуальні теми та скетчі, які ви не побачите на телебаченні. В шоу немає режисури та сценарію: все, що відбувається в програмі – народжується прямо на сцені. Після перегляду Improv Live Show гарантований гарний настрій та позитивні враження. 

Improv Live Show створили актори відомих телевізійних шоу «Вечірній Київ», «Ліга Сміху», «Розсміши Коміка», «Жіночий Квартал»: Роман Міщеряков, Валік Міхієнко, Вова Шумко та Костя Трембовецький. Вони відточили свою майстерність на найгучніших телевізійних проєктах та знають, як завести зал.

10 травня: концерт гурту «Гапочка»

Інді-рок-дует «Гапочка» виступить у Caribbean Club зі спеціальною програмою. Музиканти святкуватимуть День Народження лідерки гурту Каті Гапочки та запрошують розділити це свято разом.

Крайній альбом гурту «Необхідна» вийшов в кінці 2019 року, з присмаком олдскулу, пост-панку та мелодичного попу. Саунд драм-машинки, драйвові гітарні партії та аранжування Євгена Якшина, лірика та вокальне розмаїття Каті Гапочки, звукові рішення саундпродюсера та звукорежисера Антона Іларіоновича, розпочали нову хвилю у музиці гурту. Зараз гурт готується випустити новий сингл «Мамо», який вийде напередодні концерту.

22 травня: концерт АСАФАТОV

22 травня відбудеться великий сольний концерт українського артиста АСАФАТОV. В програмі прозвучать улюблені прихильниками пісні «Море», «Туман», «Заведу кота» та інші хіти.

Широку популярність АСАФАТОV здобув завдяки участі у телевізійному шоу «Голос країни», де виступав в команді Monatik під своїм справжнім ім’ям і став суперфіналістом. Сьогодні він номінант музичної премії Yuna в категорії «Відкриття року». У 2020 вийшов його новий сингл «Море», який очолив музичні чарти. 

27 травня: концерт Тоні Матвієнко

Тоня Матвієнко виступить зі спеціальною програмою «Мій перший ювілей», присвяченою Дню народження, який нещодавно відзначила артистка. Співачка з унікальним тембром голосу, який увібрав в себе весь національний колорит, запрошує столичну публіку розділити з нею знакову подію у своєму творчому й особистому житті.

В сет-лист програми увійдуть оригінальні версії всенародних хітів, а також відомі треки співачки, які зазвучать по-новому завдяки Kaska Records Band. Кількість квитків на всі події обмежена – всього 100 місць. Купити квитки можна на сайті.