• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • 21 жовтня український кінорежисер Любомир Левицький представить тизер до свого документального фільму FOLLOW ME
21 жовтня український кінорежисер Любомир Левицький представить тизер до свого документального фільму FOLLOW ME

21 жовтня український кінорежисер Любомир Левицький представить тизер до свого документального фільму FOLLOW ME

Тридцять хвилин такої напруги закарбуються в пам’яті на все життя. Режисерові вдалось поєднати документалістику з неймовірно цікавим художнім підходом до розповіді цієї історії. Стрічка основана на реальних подіях, людях та матеріалах, знятих дронами.

Декілька місяців назад військові ЗСУ провели вражаючу рятувальну операцію за допомогою дронів. В центрі сюжету сімейна пара цивільних, яка намагалася евакуювати  батьків з Бахмуту, потрапляє під шквальний обстріл ворожої російської армії, позиції якої знаходяться всього в ста метрах від цивільних в районі Ізюму.

Документальний фільм «ЙДИ ЗА МНОЮ» – це не тільки демонстрація професійності та креативного підходу до виконання завдань нашої армії, для якої цінно життя кожного українця, а й унікально зафіксований військовий злочин російських військ по відношенню до цивільного населення України.

«Стрічка FOLLOW ME має на меті через прем’єру світового бродкастера розказати світові правду та замотивувати крутими українцями, які сьогодні чинять опір злу!

Назва FOLLOW ME має і глибше значення. Ми наче запрошуємо світ слідувати за нашою сміливістю!

Також маємо на меті підтримати бойовий дух всіх українців. Це привід для захоплення нашими воїнами і приклад для наслідування. Ми нація хоробрих, винахідливих і незламних. Ми цінуємо один одного, ми люди, це відрізняє нас від орди з російських болот. Про це варто не забувати!», – прокоментував вихід тизеру Любомир Левицький.

Матеріальна мета фільму це  – привернути увагу до важливості забезпечення армії дронами. Та придбати за більшу частину виручених коштів дрони для ЗСУ.

Вони насправді рятують життя.