• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • “Відверто.LIVE”: Андре Тан зізнався, чому ненавидить взуття Prada і назвав “золоті формули” стилю
Андре Тан зізнався, чому ненавидить взуття Prada і назвав "золоті формули" стилю

“Відверто.LIVE”: Андре Тан зізнався, чому ненавидить взуття Prada і назвав “золоті формули” стилю

Відомий український дизайнер Андре Тан став героєм програми “Відверто.LIVE” на телеканалі LIVE. З ведучою програми Тетяною Гончаровою він в ефірі телеканалу LIVE поділився “золотими” правилами стилю і розповів, за що сьогодні хвалить українських модниць.


“У 90% людей, на жаль, немає смаку, – сказав іменитий дизайнер. – Але в моді існують певні формули. Якщо їх знати, то кожен може виглядати прекрасно. Навіть якщо немає часу на те, щоб тренувати смак. І моє завдання – дати формули, використовуючи які ти будеш завжди стильною. Не модною, але стильною “.

1. Використовуйте принцип Паретто від моди: в гардеробі має бути 80% базових речей, 20% – фешн. Тоді вам буде легко відмовитися від застарілого одягу і замінити його більш актуальним.

2. Одягайтеся в монолуки. Це можуть бути як образи, зібрані з речей однієї колекції одного дизайнера, так і одяг одного кольору.

3. Комплектуй ансамблі 3 до 1: три “верхи” (блузи, гольфи тощо) – один “низ” (штани, спідниця, шорти). “Коли ми говоримо з людьми, вони звертають увагу на наш “верх”, і вже потім, між іншим, на “низ “, – говорить Андре Тан. – Тому у “верх” ми вкладаємо кошти, купуючи дорогі речі з хороших тканин. На штанці, спіднички – менше уваги, ми сидимо за столом, наш низ мало хто бачить, тут можна заощадити”.

4. Забудьте про незручне взуття. “У взутті найголовніше – комфорт, – переконаний Андре Тан. – Ми живемо в такий час, коли для людей в принципі найголовніше – комфорт. Ніхто вже не буде терпіти дискомфорт заради краси. Ніхто! Навіть якщо це Prada. Я ненавиджу взуття Prada, тому що на мене воно «не сідає». Мої ноги – просто як у лещатах! Хоча для інших це – ідеальне взуття”.

5. Розумний вибір. Підбирайте речі хорошої якості, за якими легко доглядати і які можуть бути актуальними і через кілька років.

Також дизайнер зазначив, що за останні п’ять років українські жінки неймовірно виросли з точки зору стилю. Вони навчилися комбінаториці речей, наприклад. «Раніше гардероб був схожий на магазин красивих іграшок: всього багато, але як це поєднувати? – посміхається дизайнер. – Зараз правило – 80% базових речей, 20% – модних – знає більшість. І вміють їх цікаво поєднувати. Мені це подобається”.