• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • MÉLOVIN знову на Євробаченні. Артист здивував Європу своїм виступом на онлайн концерті Євробачення — Eurovision Home Concerts

MÉLOVIN знову на Євробаченні. Артист здивував Європу своїм виступом на онлайн концерті Євробачення — Eurovision Home Concerts

Пройшло вже 2 роки з часу участі MÉLOVIN на Євробаченні. Але досі він залишається останнім представником України на конкурсі і одним з найвпізнаваніших артистів цієї європейської масштабної музичної події.

Цьогоріч так як Євробачення перенесли, організатори конкурсу влаштували міжнародний проект «Eurovision Home Concerts» — серія онлайн-концертів учасників Євробачення 2020, а також найяскравіших представників конкурсу минулих років.

 Артист MÉLOVIN взяв  участь у цьому проекті, який відбувся 15 травня о 18:00 на офіційному Youtube каналі Євробачення.

MÉLOVIN наживо виконав свою авторську пісню, з якою виступав на Євробаченні 2018 — «Under the Ladder” та авторську обробку на пісню Conchita Wurst «Rise Like a Phoenix». 

 Артист зі своїми музикантами зіграли наживо акустичні варіанти цих композицій. Так як концерт відбувався в умовах карантину, то кожен музикант виконував свою партію треку не виходячи з дому. Композиція «Under the Ladder” та авторська обробка на пісню «Rise Like a Phoenix» вперше  в акустичному виконанні артиста MÉLOVIN прозвучали на всю Європу.     

 Виступ артиста в межах міжнародного проекту Євробачення «Eurovision Home Concerts» подивилися  тисячі європейців.