• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Жіноча збірна України з гольфу здобула срібло та посіла друге місце на міжнародному чемпіонаті
Жіноча збірна України з гольфу здобула срібло та посіла друге місце на міжнародному чемпіонаті

Жіноча збірна України з гольфу здобула срібло та посіла друге місце на міжнародному чемпіонаті

З 27 по 30 липня в Угорщині проходив один з наймасштабніших турнірів з гольфу EUROPEAN TEAM SHIELD CHAMPIONSHIPS. Вперше за історію українського гольфу, національна жіноча збірна у складі: Ельвіри Растворцевої, Марії Федорович, Софії Пилипенко та Єлізавети Растворцевої з тренером Русланом Гаркавенко здобули срібло. Ця подія є абсолютним рекордом українського гольфу! 

Команда гідно грала та змагалась до останньої лунки, поступившись у фіналі збірній Туреччини лише в плей-оф одним ударом. 

Також на Чемпіонаті була представлена чоловіча команда від України у складі Івана Маловичко, Андрія Головко, Лева Грінберга та Артема Соколова. Чоловіча команда виграла матч з Ліхтенштейном та посіла 7 місце у чемпіонаті.

Як зазначив президент Всеукраїнської федерації гольфу, Віталій Хомутиннік: «Головним акцентом роботи федерації сьогодні є підтримка національної збірної та юніорів, які в такі важкі для усіх українців часи мають продовжувати тренуватись, брати участь у міжнародних чемпіонатах та гідно представляти Україну. Ми активно налагоджуємо зв’язки та співпрацюємо з міжнародними організаціями і сприяємо максимально швидкому та результативному розвитку нашої збірної».