• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Володимир Дантес випустив нове mood-відео, присвячене 10-тій річниці знайомства з Надєю Дорофєєвою
Владимир Дантес выпустил mood-видео, посвященное 10-летней годовщине знакомства с Надей Дорофеевой

Володимир Дантес випустив нове mood-відео, присвячене 10-тій річниці знайомства з Надєю Дорофєєвою

Співак, блогер і телеведучий Володимир Дантес випустив mood-відео на пісню «Девочка», присвячене десятій річниці знайомства з Надєю Дорофєєвою. Це зворушливе освідчення в коханні, що збереглось впродовж 10 років після їхньої зустрічі, і відеоряд з особистих архівів пари.

«Девочка» — це mood-відео із спільних раритетних невиданих фотографій та відео пари, зроблених на телефон, починаючи з перших років їхнього знайомства й закінчуючи сьогоднішнім днем. 

«Я згадав, що колись писав пісню, в яку сам не вірив — це пісня «Девочка». Ця пісня про наше знайомство з Надєю. Цього року в серпні виповнилось 10 років, як ми разом, і я присвятив цю пісню нашій першій зустрічі. В ній ті емоції, які я відчуваю кожного дня, коли дивлюсь на неї. Все як тоді, коли ми були молодшими, і вся ця історія, що кохання живе три роки — повна дурниця. Кохання постійно з тобою, якщо дивишся на людину кожного дня і любиш її. Просто воно змінюється, стає іншим, переходить з пристрасті в глибоке почуття, хоч й пристрасть також присутня», — зізнається Володимир Дантес.

«Вспомнил 10 лет назад, на перроне ты стоишь, отдаю я свой пиджак, а дальше — ты помнишь»

Пара познайомилася в 2011 році в потягу, коли їхали на спільний фестиваль “Золотий грамофон” до Криму. Тоді, за словами Наді Дорофєєвої, Дантес навіть не дивився на неї. А коли вона вийшла з купе — Вова вийшов слідом і накинув на її плечі свою куртку.
У пісні артист стверджує, що переконання про те, що любов живе три роки — просто міф. Адже любов постійно трансформується і переходить з пристрасті в глибоке почуття.
У відео також є кадри папараці з того періоду, коли Вова і Надя приховували свої стосунки. Для того, щоб знімки не потрапили в мережу, Вові довелося заплатити фотографові. Ці цінні для пари кадри вперше опубліковані в цьому відео.
“Це відео — мій подарунок на річницю знайомства. В ньому є кадри, з яких все розпочинається, — це кадри, коли нас перший і єдиний раз зняли папараці, тоді ми ще приховували наші стосунки. Я пам’ятаю як викупляв це відео, щоб воно не потрапило в мережу, заплатив за цю картку 100$. Ми вже думали, що це відео десь загубилося, і не могли знайти його. Але я дивом його відкопав. Тому найголовнішим подарунком буде те, що я знайшов це відео”, — коментує Володимир.