• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Стиль покоління Z: Andre Tan та Yes представили спільну колекцію рюкзаків для підлітків
Andre Tan та Yes представили спільну колекцію рюкзаків для підлітків

Стиль покоління Z: Andre Tan та Yes представили спільну колекцію рюкзаків для підлітків

Модний бренд Andre Tan Kids спільно з українським виробником рюкзаків, аксесуарів та канцтоварів для школи YES представили капсульну колекцію сучасних сумок та рюкзаків для дітей та підлітків. У лінійку ввійшли 5 моделей (два рюкзаки, два шопери та поясна сумка) у чорному та бежевому кольорах. Їх прикрашають фрази та малюнки, що за стилістикою нагадують тимчасові татуювання чи написи на полях шкільних зошитів.

“Не знаю, хто і чому вирішив, що дитячі речі обов’язково мають бути яскравих кольорів або з принтами за мотивами мультфільмів. Дизайнери, що малюють на рюкзаку поні, декорують його стразами і думають, що вгадали настрій нового покоління, жорстоко помиляються. Я, як батько майбутньої школярки, переконаний, що дитячі речі мають бути такі ж стильні, як і речі їх батьків. Тому колаборація YES by Andre TAN – це базові кольори, продумана система зберігання, практичні матеріали і висока якість виробів. З таким рюкзаком можуть ходити не тільки школярі, але й дорослі”, – каже Андре Тан.

«У 2021 році зустрілися два мега захоплених і, насамперед, справжніх професіонала своєї справи. Ми впевнені, що колекція YES by Andre TAN нікого не залишить байдужим, це буде справжній вибух емоцій! Кожна дитина України, школяр і студент, знайде серед товарів бренду YES свого фаворита – ручки і зошити, олівці, записники та рюкзаки – асортиментом ви будете вражені! 

YES і  Andre TAN – це бренди про українців, для українців і з любов’ю для України», – наголошує бренд-менеджер YES, Ігор Чечель.

13 червня колекцію YES by Andre TAN на головному подіумі VI всеукраїнського дитячого фестивалю моделей та дизайнерів Ukrainian Fashion Kids представили зіркові батьки та їх діти: Ілона Гвоздьова з Валерією,  діти Едгара і Слави Камінських – Леон і Лаура,  Слава Дьомін з сином Владом, TAYANNA з Даніелем, Анастасія Приходько з донькою Наріною і сином Гордієм, Ганна Різатдінова з Романом, Аліна Шаманська з сином Артуром, Солоха з похресницею Мартою, Наталія Холоденко з донькою Вівьен та сином Іларіоном, Володимир і Оксана Бондаренко з донькою Анною.