• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Оля Цибульська випустила кліп з архівними кадрами, які приховувала всю кар’єру
Оля Цибульська випустила кліп з архівними кадрами, які приховувала всю кар’єру

Оля Цибульська випустила кліп з архівними кадрами, які приховувала всю кар’єру

Головна Киця країни представила кліп на пісню “Я не плачу”, де вперше показала ексклюзивні кадри свого справжнього шляху в шоу-бізнесі. Ми надто часто відчуваємо страх перед майбутнім лише тому, що забуваємо скільки всього ми вже пройшли в минулому. Нова пісня Олі Цибульської “Я не плачу” – це діалог сьогоднішньої, вільної і впевненої Олі з 20-ти річною версією себе, яка остерігається великого і страшного світу, але відчайдушно вірить в свою мрію.

Відеокліп на пісню “Я не плачу” наполовину складається з унікальних архівних кадрів початку кар’єри Цибульської. Деякі з них увійшли в історію українського шоу-бізнесу – перемога на “Фабриці Зірок”, перші концертні тури і хіти, а ось інші, надто емоційні і особисті – шанувальники побачать вперше.

Напередодні свого 15-річчя на сцені Оля покаже через що насправді пройшла та юна і провінційна дівчинка, щоби стати улюбленицею цілої країни.

5 відвертих зізнань Олі Цибульської про кліп “Я не плачу”:

  1. “Я плакала, коли вперше дивилась ті архівні відео. Ми відцифровували їх зі старих касет кілька годин. Зрозуміла, що бігла довго вперед не озираючись. Здавалось, що зроблено “недостатньо”. А в архівах побачила себе дитиною і згадала скільки пудів солі їла ложкою, переконуючи себе що то трюфеля (сміється)”
  2. “В кліпі я зняла композитора, який написав музику до пісні “Я не плачу”-  Сашу Лєонова. Це наша перша спільна робота, хоча разом ми об’їздили всю Україну – Саша гітарист в моїй команді. Саунд продюсер пісні – Антон Крайнов. Він створив найгучніші хіти для багатьох українських артистів – NK, Dorofeeva, Время и Стекло. Прийшла пора показувати не тільки артистів, але і людей, які створюють український шоу-бізнес”.
  3. “Тема особистого життя мене дістала. Я не пущу нікого в свій дім, як би мене не провокували. В кліпі є момент, де я розбиваю фото. На ньому – розмитий чоловічий силует. Успіх жінки не вимірюється кількістю впливових чоловіків поруч. Якщо ти справді чогось варта – ти ніколи не загубиш себе”
  4. “В кліпі є кадри з різних етапів моєї кар’єри: від виступів в місцевому Палаці Культури до сьогодні. Фабрика Зірок, яку я виграла – важлива сходинка в історії і я спеціально додала в відео момент з її продовження – “Фабрики Суперфінал”, який колись мене сильно поранив. На важливому ефірі, де все журі виставило мені найвищі бали, Наталя Могилевська ніяк не аргументуючи вліпила 5. Тоді я пішла з проекту. А сьогодні в нас реліз в один день. І, Наташа, я більше не ображаюсь! (сміється)
  5. “Вперше пісня “Я не плачу” прозвучала на премії YUNA, де я звернулася до артистів і слухачів зі спічем:

    – “Всім, хто номінований, як я, сьогодні. Всім, хто лягає спати і не знає чи прокинеться український шоу-біз. Всім, хто співає, щоб жити і живе, щоби співати. Якби вам в школі сказали, що в 2021 в топ-трендах української музики не буде української музики – ви б все одно мріяли бути артистом? Я – так, бо я вірю в нас”

    Хочу, щоби всі зрозуміли, що історію української творять не тільки артисти.
    Її творимо всі ми.

    Режисером кліпу стала Роксолана Кравчук, яка вже знімала для Олі роботи на пісні “Море” та “Киця”.