• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • “ЛЮДИ ЗЕМЛІ”: нове музичне відкриття, родом з українських Карпат
“ЛЮДИ ЗЕМЛІ”: нове музичне відкриття, родом з українських Карпат

“ЛЮДИ ЗЕМЛІ”: нове музичне відкриття, родом з українських Карпат

Нове музичне відкриття – гурт «ЛЮДИ ЗЕМЛІ»: глибока, чуйна та магічна українська душа лине через слова і мелодії їх пісень до самого серця слухача. Їх музика народжується на висоті Карпатських гір, в автентичному дерев’яному будиночку на перевалі, де і живуть “ЛЮДИ ЗЕМЛІ”. В кімнаті з тканими килимами та піччю на дровах, поміж гірських вершин та нескінченного лісу, гурт записує свої музичні афірмації.

У світ своєї творчості артисти запрошують через перший реліз – баладу у стилі indie-pop під назвою “Втеча”. В ній про чисте кохання, вірність собі і важливість власного вибору для створення свого щастя. 

З огляду на те, з якими важкими випробуваннями кожного дня стикається наша країна, звісно, нелегко знайти спокійне місце ззовні. “ЛЮДИ ЗЕМЛІ” допомагають відшукати його всередині, шляхом саундхілінгу у своїх піснях – звукової терапії, що синхронізує відчуття, знання та інтуїцію.

  • Втеча” прийшла взимку, на початку повномасштабної війни. Вона про стан, коли людина відпускає все те, що заважає, що не підсилює, і прямує за покликом серця. Пісня сама по собі стала трансформацією для нас і створила безпечний простір, куди ми поверталися знову і знову за ресурсом і натхненням. Відтак, ідея безпечного простору для переживання почуттів і емоцій тепер є філософією нашої музики, – діляться “ЛЮДИ ЗЕМЛІ”.

Задум пісні реалізувався через історію кохання: у фіналі двоє закоханих знайшли для себе безпечний простір де є все те, про що вони мріють – і затишок, і тиша, і сила природи.

Відчути на собі магію звучання пісні “Втеча” від гурту “ЛЮДИ ЗЕМЛІ” ви можете вже зараз за посиланням. Ідеально слухати під теплою ковдрою чи під звуки багаття.