• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Київський гурт GannaBaby видав фінальний сингл перед новою повноформатною платівкою
Київський гурт GannaBaby видав фінальний сингл перед новою повноформатною платівкою

Київський гурт GannaBaby видав фінальний сингл перед новою повноформатною платівкою

Київський гурт GannaBaby представляє фінальний сингл із майбутньої платівки «НРА» під назвою «Особливі». На додачу до треку музиканти випустили й цілковито літній відеокліп, де панує легка пляжна атмосфера. Однак присвятили його не тільки гарячим літнім пригодам, а й далеко не простій темі. Презентація кліпу на ТВ відбудеться вже цієї суботи, 24 липня на телеканалі української музики М2.

Історію відео легко зчитати як таку собі романтичну інтригу на березі Київського моря. Проте музиканти заховали в ролику глибоко-метафоричний зміст та підняли надзвичайно актуальну сьогодні тему. Кліп присвячений неприйняттю особливості та інакшості, зокрема, ЛГБТ+. Суспільство залякує, засуджує і критикує геїв, лесбійок, бісексуальних і трансгендерних людей замість того, аби їх зрозуміти. GannaBaby закликають не мовчати про проблеми ЛГБТ+ й вірять, що любов у будь-якому випадку переможе.

Bandlink

Режисери нового кліпу — самі учасники гурту, а продакшеном опікувалася відома кліпами для Alice Change, ASTRONATA і LUMIERE творча колаборація Bezdna (оператор — Дмитро Холішевський, продюсерка — Ірина Поліщук). Вони ж відзняли для GannaBaby відео «Лише Своє». З локацією для зйомок музикантам допомогла творча спільнота «Космос Табір».

«Особливі» — уже третій сингл, приурочений до виходу нового альбому GannaBaby. Над плитою гурт працює під чуйним саунд-продюсуванням Сергія Любинського в його студії звукозапису Revet Sound. Платівку під назвою «НРА» GannaBaby планують видати вже в жовтні. Там, зокрема, можна буде почути музичні колаборації з представниками молодої андеграунд-тусовки.

GannaBaby – Особливі (official music video)

Раніше GannaBaby вже встигли наробити галасу зі своїми яскравими танцювальними кліпами «ЛЖБЧ» та «Класні лосіни». Кожен із них набрав понад 100 тисяч переглядів на YouTube. Так само популярний і мерч GannaBaby до відео «Класні лосіни». Сьогодні його із задоволенням носять не лишень фани гурту, а й знамениті українські артисти: гурти «Хамерман Знищує Віруси» і Dakh Daughters та Саша Таб.

Чимало здобутків й у реміксів на треки гурту. Ремікс «Класні Лосіни» від DJ Fizruk увійшов до топ-чарту радіостанції DJFM, ремікс на ту ж пісню від DJ Braves Only — до чарту кращих треків 2020 року від радіостанції Kiss FM. А ремікс на трек «ЛЖБЧ» (Luckie Joe Mash Up) by Gonivo Records потрапив в активну прайм-тайм ротацію на радіостанції Kiss FM.

Пандемія не стала на заваді і живим виступам гурту: у перервах між карантинними обмеженнями музиканти розірвали Respublica Fest 2020, GogolFEST 2020 та взяли участь у всеукраїнському молодіжному марафоні «Відкривай Україну».

Плани на майбутнє у GannaBaby також грандіозні. Чого чекати від одного з найкреативніших українських гуртів, дізнавайтеся з їхніх сторінок у соцмережах Instagram та Facebook. Далі буде!