• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • 18 листопада відбудеться благодійний концерт-аукціон «ДІТИ БЕЗ ВІЙНИ»
18 листопада відбудеться благодійний концерт-аукціон «ДІТИ БЕЗ ВІЙНИ»

18 листопада відбудеться благодійний концерт-аукціон «ДІТИ БЕЗ ВІЙНИ»

18 листопада відбудеться благодійний концерт-аукціон «ДІТИ БЕЗ ВІЙНИ», головною метою якого є збір коштів для дитячої лікарні «ОхМатДит».  Це буде надзвичайно важлива подія заради майбутнього дітей України. На меті у організаторів є збір 1 000 000 гривень на придбання медичного обладнання для найбільшої дитячої лікарні України – «ОхМатДит». За офіційними даними більше 800 дітей страждають через нестачу професійного устаткування. 

Більшість цих дітей перебуває на лікуванні саме в «ОхМатДит», яка допомагає малечі абсолютно безкоштовно. Від початку повномасштабного вторгнення лікарня стала госпіталем і для для дорослих. За час війни тут було проліковано десятки пацієнтів з пораненнями, отриманими внаслідок війни: це вогнепальні, мінно-вибухові, осколкові поранення, контузії. Сьогодні лікарня критично потребує вашої допомоги. 

За ініціативи волонтера та інфлюєнсера Тетяни Савіцької до збору приєднались гурти та артисти: Mózgi, «Парадіз», Солоха, ROXOLANA, BRYANGIN, DEMCHUK,  Lida Lee, Сергій Костецький, Нікіта Кісельов та Катя Краснікова. Ведучими ою концерту стануть е Міла Єрємєєва та Володимир Рабчун. Подія відбудеться за підтримки БО «Благодійний Фонд «Охматдит – здорове дитинство» в Osocor Residence, придбати квитки можна тут.

Всі зібрані кошти з концерту та аукціону, а також донати будуть передані лікарні «ОхМатДит» для придбання двох операційних столів, аби наші лікарі змогли продовжувати свою місію та рятувати життя дітей, які кожного дня страждають від війни в країні. 

Давайте разом зробимо цей надважливий вклад. Хто, як не ми, допоможемо нашому майбутньому – маленьким українцям та українкам.

Підтримати збір зараз можна за реквізитами:

🔗Посилання на Банку

💳Номер картки Банки:

5375 4112 0039 8092

Переказ за реквізитами:

Рахунок в “ОТП Банк” рахунок мультивалютний  (IBAN): UA613005280000026000000025117

ЄДРПОУ: 44751319

Отримувач: Благодійна Організація “Благодійний Фонд “Охматдит – здорове дитинство”

Призначення платежу: Благодійна допомога.