Федерація визначила переможців Сімейного гольф туру

Федерація визначила переможців Сімейного гольф туру

25 вересня завершився Сімейний гольф тур, що проходив протягом сезону на різних локаціях України. За результатами були визначені переможці.

Family Golf Tour є частиною програми розвитку гольфу в Україні. Щоб активніше популяризувати гольф та залучати до цього виду спорту все більше охочих, Всеукраїнська федерація гольфу долучилася до грантової програми підтримки від The R&A, яка наразі дозволяє розширювати коло гольф-сім’ї. Одним із кроків є проведення регулярних турнірів для сімей, щоб гравці могли грати у родинному колі, незалежно від віку та рівня навичок гри кожного з учасників. Таким чином кожен гольфіст може залучити до гри на полі всю свою сім’ю.

ФІнальні змагання відбувалися на гольф-полі Golfstream. Незважаючи на несприятливі погодні умови, родини гідно боролися за першість. Отож, за результатами гри, лідируючі позиції у фіналі Сімейного гольф туру зайняли:  

Park Course

1 місце — Лисенко Констянтин та Дарина 

2 місце — Подтопта Павло та Поліна

Best Family — Шидлик Тарас, Юлія, Олена

Closest to the pin — Рибарчук Олександр 

Longest drive — Подтопта Поліна

Premier Course

1 місце — Коба Максим, Наталя та Анастасія  

2 місце — Шидлик Юлія, Олена та Тарас

3 місце — Ріммер Ігор, Микуланинець Ольга, Цой Володимир та Юна

Best Family — Коба Максим, Наталя, Анастасія 

Closest to the pin —  Шидлик Юлія 

Longest drive — Шидлик Тарас

Директор Сімейного туру Оксана Пилипенко привітала всіх родин із завершенням сезону та разом з директором ГК Гольфстрім Світланою Яраловою нагородили лідерів змагань.

Федерація дякує партнерам за підтриму змагань серед сімей: готель в Туреччині Regnum Carya, гольф-простір CosmosGolf Ukraine, гольф-клуб Carya, гольф-клуб National, бренд одягу White is white, Premier Palace Wellness Club,  ТМ “Коник”, гольф-бренд TaylorMade, солодкий партнер заходу – морозиво Monaco.