«Не забувай»: Averin&CHURSANOV дропнули новий ліричний трек!

«Не забувай»: Averin&CHURSANOV дропнули новий ліричний трек!

Тихий крик зсередини, що розбиває серце на частини: Averin&CHURSANOV презентували душевну баладу «Не забувай». Хітмейкери Averin&CHURSANOV, які з кожним релізом розривають музичні чарти, знову потрапляють в серця слухачів – цього разу новою проникливою піснею «Не забувай».

Ідеальне поєднання голосів двох артистів нової генерації та чуттєве виконання на надриві з перших секунд пробуджують у слухачів щось знайоме до болю. Це історія кожного, хто хоча би раз у житті відпускав своє кохання назавжди.

“Кожна наша пісня – це нова глава, у якій ми відкриваємося слухачеві та ділимося своїми хвилюваннями, – розповідають Averin&CHURSANOV. – Пісня “Не забувай” є тихим криком, коли вже немає сил втримати, але ти не можеш відпустити. В надії повернути почуття, ми можемо загубити час, але що  страшніше – загубити себе. Не забувайте і не тримайте образ.”

«Не забувай» – це душевна балада про відносини, що зайшли в глухий кут. Останній месседж закоханих, після якого вони стануть один для одного ніким. 

Попередній трек дуету під назвою «Відлюбилося» став справжнім хітом, посівши 5 місце в трендах YouTube та потрапивши в топ 50 Apple Music Ukraine і Shazam вже в перші дні після прем’єри. 

Слухай душевну баладу «Не забувай» вже зараз на YouTube: