• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Фіналістка лонг-листу Нацвідбору Євробачення-2022 співачка SOWA презентує конкурсний провокаційний трек “Free love”
SOWA

Фіналістка лонг-листу Нацвідбору Євробачення-2022 співачка SOWA презентує конкурсний провокаційний трек “Free love”

Її треки ротуються на топових радіостанціях країни, кліпи займають вищі позиції у чартах музичних телеканалів, а інтерв’ю із нею з’являються на сторінках глянцевих та друкованих видань. 

За останній час виконавиця вже встигла випустити дуетну пісню зі співаком MELOVIN “Таємний знак”, завершити роботу над дебютним альбомом та приготувати перший сольний концерт.  

А зараз молода, перспективна та амбіційна співачка SOWA презентує новий сингл “Free Love”, який увійшов до лонг-листу українського відбору, залишивши позаду більше трьох сотень треків.  

Сингл “Free Love”  – це формат якісної європейської музики із сміливим месседжем про вільні відносини. 

SOWA про новий сингл: “Нацвідбір Євробачення – це було справжнє випробування. Ми зробили пісню за 7 днів. Це, здається, поза реальністю. Але ми зібрали всі свої сили й змогли це. Пісня, яку ми обрали, “Free Love” – на актуальну тему! На мою думку, на Євробаченні Україну мають представляти артисти, які несуть певний меседж, послання до суспільства. 

Меседж моєї пісні “Free love” –  про вільне кохання. Він полягає в тому, що важливо відчувати себе вільним та зробити вибір, який важливий лише тобі, а не думці суспільства.

Ми часто маємо багато настанов, а варто подумати про свої справжні почуття, і пам’ятати, що ми в одному екземплярі. Життя у нас одне, його потрібно проживати і відчувати так, як хочеш саме ти”.

У планах відзняти відео на цей трек. 

А почути наживо пісню “Free Love” можна буде вже на першому сольному концерті артистки, що відбудеться 24 березня у одному із найкращих столичних клубів “Caribbean Club”.