EDELDORF HILLS-квартири преміумкласу на пагорбах Печерська

2022 року на Печерську девелопер Futura Hata завершить будівництво житлового комплексу преміумкласу Edeldorf Hills. У листопаді 2021-го цей ЖК переміг у двох номінаціях міжнародної премії International Property Awards – Residential High Rise Development і Apartment/Condominium, завдяки інтер’єрам розкішних пентхаусів, створених міланською студією Lazzarotti Associati.

Традиційно Печерськ приваблює тих, хто прагне жити та працювати в центрі міської інфраструктури, поряд зі знаковими для Києва та України місцями – Києво-Печерською лаврою, Національним ботанічним садом і Маріїнським парком, Парком Вічної Слави, монументом «Батьківщина-Мати» із краєвидом на мальовничі дніпровські схили. 2022 року девелопер Futura Hata поповнить перелік печерських визначних пам’яток, додавши до нього ще одну – 26-поверховий житловий комплекс Edeldorf Hills.

Серед печерських парків, поруч із культовим Царським Селом, з’являться дві вежі, облицьовані крафтовим керамогранітом блакитно-зеленого кольору з ефектом окисленої міді. Колір керамограніту гармонійно впише будинок у парки, сади та сквери, що розкинулися довкола. На ретельну розробку ексклюзивної плитки, кожна з яких досягає висоти 2,2 метра, пішло близько пів року. Нижня тераса запропонує відвідувачам дитячі та спортивні майданчики, простір для відпочинку з парком, проєкт якого, як і інші ландшафтні рішення комплексу, розробляли Ldesign. У стилобатній частині  Edeldorf Hills буде водоспад заввишки 6 метрів. Ближче до верхівки плитка зміниться склом, і будівлі «розчиняться», відбиваючи небо та хмари. Так, не порушуючи забудову історичного Печерська, Edeldorf Hills створять для мешканців високий рівень комфорту, сервісу й розкоші. На верхній терасі облаштують басейн, Champagne-бар, зону барбекю та оглядовий майданчик, з якого жителі й гості комплексу повною мірою оцінять усі плюси розташування Edeldorf Hills, завдяки захопливому краєвиду на жваве місто та величний Дніпро. Вночі сучасну архітектуру авторства Юрія Удальцова (Baust Architects) підкреслить ефектне освітлення, проєкт якого створив Микола Каблука (Expolight). Освітлення комплексу розроблене для різних пір року й часу доби. Воно змінюватиметься у свята та будні. Змінюється місто, а з ним і освітлення Edeldorf Hills, перетворюючи комплекс на маркер, який відзначатиме важливі для мешканців події та дати.

Вже в лобі мешканців будинку зустрічатимуть пишні інтер’єри, розроблені дизайн-студією Yodezeen. Вишукане оздоблення, тканини, освітлення та меблі стануть гідними декораціями, на тлі яких реалізується розкішний сценарій життя мешканців Edeldorf Hills. Для них вечорами лунатимуть зворушливі звуки фортепіано. Їх запросять випити келих вина в затишному кріслі, огорнутому теплом каміна, у бібліотеці. Їм нададуть експертний сервіс, який допоможе швидко замовити квитки на концерт, забронювати столик у ресторані, доставити продукти, здійснити ремонт, прибирання або викликати таксі.

Елегантні інтер’єри лобі, холів, коридорів очікувано знайдуть продовження у вишуканих просторах пентхаусів Edeldorf Hills. Мілан уже кілька століть є символом бездоганного стилю та тонкого розуміння розкоші. Тому для роботи над дизайном пентхаусів було запрошено міланську студію Lazzarotti Associati. Вона широко відома ефектними планувальними рішеннями, які розробляє винятково для об’єктів преміумкласу. В Edeldorf Hills дизайнери та архітектори Lazzarotti Associati створили пентхауси з атріумом, висота стелі якого сягає 6 метрів. Перед їхніми власниками відкриється унікальна міська панорама, доступна лише їм завдяки величезним шестиметровим вікнам. Дизайн і планування, створені Lazzarotti Associati, оцінило міжнародне журі International Property Awards, присудивши пентхаусам Edeldorf Hills перше місце в номінації Apartment/Condominium. Міланські дизайнери обрали для власників пентхаусів основні бренди індустрії розкоші: португальські й італійські меблі Brabbu, Sarhai, DV Home Collection, Bizzotto; посуд та освітлення брендів італійських будинків моди Fendi Casa і Roberto Cavalli Home; німецьку кухонну техніку Miele; килими італійської фабрики Minotti.

Кришталева люстра муранської фабрики Vetreria Veneta Murano стане окрасою інтер’єрів, на стінах яких розташуються дерев’яні буазери, створені спеціально для пентхаусів майстрами Bizzotto Italia. Бренд Antolini Marmi виготовить ексклюзивно для Edeldorf Hills із мармуру підлогові й настінні покриття, елементи меблів, декору та сходи. Щаблі сходів стануть своєрідним символом, який допоможе мешканцям комплексу піднятися в розумінні нової, високої розкоші. Розкоші Edeldorf Hills.