Анна та Ангеліна Завальські: "Це була авантюра!"

Анна та Ангеліна Завальські: “Це була авантюра!”

В інтерв’ю в програмі “Люди великого міста” на телеканалі KYIV.LIVE Анна і Ангеліна Завальські відверто розповіли про виступ на шоу “Голос” і згадали свої історії кохання. Дует “Алібі” був одним з найуспішніших музичних дуетів сучасної України, сестри Завальські співали поплірику, яка збирала на концертах тисячі глядачів, але їм завжди було тісно в рамках одного жанру. Нещодавно сестри з’явилися на сцені шоу “Голос”, де заявили оновлений формат свого дуету – “The Alibi Sisters”.

“Ми показали те, чого від нас не очікували, – розповіла Анна Завальська телеведучій Юлії Литвиненко про свою появу на шоу і обрану пісню “Чірібім-чірібом “. – Шоу-бізнес нас фактично перестав цікавити в тому вигляді, в якому він є. Будь-яке шоу будується за шаблоном. Є драматургія, є правила гри, які потрібно приймати. А ми ці правила міняли, погодившись на цю авантюру. Тому що, якби нас спочатку цікавив саме конкурс, напевно ми б з Аліною це спробували набагато раніше. Тут цікаво було кинути виклик і зробити щось музикантське, щось таке, що суперечить навіть самого конкурсу”.

У період між «Алібі» та The Alibi Sisters сестри присвятили час сім’ї та творчим експериментам. Анна з чоловіком писала сольний альбом і пісні для інших виконавців, виховувала сина, Ангеліна народила двох дітей і на рік занурилася тільки в справи сімейні, а потім знову почала потихеньку повертатися до творчості. Сьогодні Анна та Ангеліна знову виступають разом.

У програмі «Люди великого міста» сестри поділилися історіями про те, як вони зустріли своїх “половинок”. Чоловік Ангеліни Завальської – Олександр Колодій – на момент їхнього знайомства теж був “людиною з телевізора” – працював телеведучим. Новини, які він вів, Ангеліна дивилася регулярно.

 “Він, звичайно, бачив мене по телевізору, а я бачила його, – пригадує Ангеліна. – Але не могла подумати, що це – мій майбутній чоловік. Ну правда! Хоча він мені завжди дуже імпонував, як телеведучий.

Колись ми приїхали на зйомку на телеканал, на якому він працював, і побачилися  в коридорі. Чомусь привіталися один з одним, хоча не були знайомі. І це тоді було більше, ніж просто вітання, ми це відчули. Але я думаю, що тоді ще просто не прийшов наш час.

Минув якийсь час, рік, два, напевно. Потім з’ясувалося, що у нас і спільні знайомі були, і в одних місцях бували, але якось не перетиналися. Нас запросили заспівати на Віденському балу з оркестром, його теж запросили як гостя. Все було красиво, ми – в білосніжних сукнях. Він каже, що не хотів йти на бал, але, коли прийшов і побачив мене на сцені, то відразу зрозумів, чому йому це було потрібно. Хотів підійти – познайомитися, поспілкуватися, але до нас вишикувалася черга сфотографуватися, взяти автографи. Ми сфотографувалися, поспілкувалися і швиденько втекли через чорний вхід. А він чекав біля центрального близько години-двох, щоб мене спіймати.

Тоді спілкування не відбулося, але він уже тоді для себе все зрозумів і вирішив, що знайде мене. Йому навіть не довелося шукати, ось що значить – доля. Хоча це була не проблема для нього – дізнатися мій номер телефону. Ми випадково зустрілися в кафе “.

Потім були красиві залицяння і весілля. Анна зустріла свою долю трохи пізніше. Сталося це в Артеку, куди дует “Алібі” приїхав виступати. А композитор Дмитро Саратський – як аранжувальник.

“Спочатку ми зустрілися в літаку, але я нічого не пам’ятаю про це, – згадує Анна. – Пам’ятаю, що ми якось потім вже спілкувалися, і Діма сказав: “Я композитор, хотів би для тебе написати пісню”. Я здивувалася: “Ти ж знаєш, що ми співаємо в дуеті. Напевно, це неправильна ідея”. Це був просто спосіб познайомитися. В аеропорту на зворотному шляху він дав мені свій телефон і попросив зателефонувати, так як у нього є для мене пісні. Але зачепив він тим, що залучив до створення мюзиклу як автора текстів.

Пісня, яка називається “Її серце”, потім стала саундтреком до однойменної повнометражної стрічки українського режисера Оксани Тараненко. Коли Діма мене запросив до студії записати цю пісню, я дико хвилювалася. Мені завжди було простіше з Аліною, коли я відчувала її підтримку.  Заходжу – а там всюди свічки. Було дуже красиво і зворушливо! “

Про те, як поставилися батьки до такого вибору доньок, і чому в даній сім’ї панує матріархат – дивіться у випуску “Люди великого міста” на YouTube.