• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Українська співачка YAGODA презентувала новий трек «П’яна»
YAGODA «П’яна»

Українська співачка YAGODA презентувала новий трек «П’яна»

Українська співачка YAGODA на початку осені презентувала романтичний сингл і дурманний кліп з досить цікавою назвою «П’яна». Відверте зізнання дівчини до мами про її кохання. Любов то не завжди яскраві та приємні почуття. І саме про всі свої переживання та думки героїня треку  сповідується найріднішій людині. П’яна від почуттів, не розуміння ситуації чи то безнадії. У кожної дівчини своя причина та історія. 

YAGODA «П’яна»

«Трек я написала на березі моря в Одесі. Мені відправили саунд, до якого вже був написаний текст. Та слухаючи в навушниках оранжування я дивилася на людей на пляжі і фантазувала в кого, які можуть бути стосунки. Так з’явився новий текст, нова сповідь» – ділиться YAGODA.

З кліпом у співачки трапилась схожа історія, як із текстом. Погодивши ідею кліпу і розписавши сценарій, за ніч перед зйомкою YAGODA з режисером зрозуміли, що роблять щось не так. Хотілось інтимності для цієї пісні. За кілька днів все перепланувати і зняли просто кліп-розмову. Чи то інтерв’ю. 

Cаме з цим треком YAGODA вперше вирішила зробити remix разом з найвідомішим українським діджеєм Shnaps. І вже майже за декілька днів remix був готовий. Танцюй під нього та забувай про свої переживання. Адже життя таке яскраве та цікаве. Вмикай колонки гучніше!

https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/2452