• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • “Магніт”: Анюта Славська записала фіт зі шведської зіркою 80-х
"Магніт": Анюта Славська записала фіт зі шведської зіркою 80-х

“Магніт”: Анюта Славська записала фіт зі шведської зіркою 80-х

Після дворічної паузи в музичній творчості співачка Анюта Славська представила кліп на пісню “Магніт”. Трек створений в колаборації зі шведським музикантом, лідером культової групи Secret Service Тімом Нореллом.

Всі випадковості – не випадкові. Цьому в підтвердження історія співпраці Анюти Славської з Тімом Нореллом. Кілька років тому співачка потрапила на концерт Secret Service в Києві.
“Я не люблю просити автографи, але в той раз вирішила зробити виняток. Менеджер мене познайомив з Тімом, ми сфотографувалися, посміялися, перекинулися кількома словами і все”, – каже Анюта Славська.

Рік по тому Анюта і Тім списалися в Facebook, і музикант запропонував їй творчу колаборацію.
“Тім прослухав мої треки, і сказав, що у мене теситура голосу – дуже схожа на легендарну французьку співачку Jackie Quartz, пісня якої очолила всі хіт-паради в 80-х. І вислав готовий трек. З березня цього року пісня лежала у мене “в столі”. Вона довго трансформувалася і через закриті кордони зводилася дистанційно. Але побачивши слова до пісні поляка Влада Шумана – відразу зрозуміла, що це воно”, – ділиться співачка.

Робота над кліпом розпочалась за 10 днів до зйомок. Але завдяки злагодженій роботі команди, все вдалося втілити в життя. За задумом команди Show Pro – співачка з’явилася в п’яти кардинально різних образах: світська левиця, журналіст, ринг-герл, боксер, рефері, щоб показати різні грані жінки. Над образами працювала стиліст Світлана Хазан, над макіяжем – Олександр Кодак, а хореографію ставив театр танцю “Forsight”.

Ідея кліпу – боротьба. Кожен день звичайна дівчина, дівчинка, жінка бореться з перешкодами – як всередині, так і зовні!
“Ми змінюємо свій настрій і ставлення до тієї чи іншої ситуації сотні разів на день, і в цьому наша унікальність. Тисячі відтінків настрою, яскравих барв змінюються чорно-білою картиною, сірі напівтони змінюються на сонячні Ми можемо все: народити нову людину, створити себе з нуля, впасти як лебідь про землю, підставити другу щоку і як птах Фенікс повстати з попелу. Боротьба кожен день за своє щастя, за благополуччя, за майбутнє, за ЛЮБОВ”, – ділиться Анюта Славська.
Нагадаємо, що це не перша інтернаціональна співпраця Анюти Славської. Кілька років тому співачка представила спільний кліп з білорусом Максом Лоренсом.