• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • «Ліпсінк батл» на «1+1»: у новому епізоді шоу зіркових пародій Даша Астаф`єва перевтілиться на Мерлін Монро.
«Ліпсінк батл» на «1+1»

«Ліпсінк батл» на «1+1»: у новому епізоді шоу зіркових пародій Даша Астаф`єва перевтілиться на Мерлін Монро.

27 березня о 20:15 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра четвертого випуску сенсаційного шоу зіркових пародій під назвою «Ліпсінк батл», в якому бере участь безпрецедентна кількість зірок. 36 найвідоміших артистів, телеведучих і спортсменів змагаються за звання кращого пародиста країни. Вже у суботу підкорюватимуть серця глядачів реп-виконавия Alyona Alyona та співачка Даша Астаф’єва. Альона для втілення образа свого улюбленого виконавця перетвориться на чоловіка, а от Даша «заліпсить» легендарну Мерлін Монро. Підтримати виконавицю прийшла її мама, яка розповіла, що в дитинстві Даша мріяла про довге волосся, тому часто одягала на голову мохерові колготи та уявляла, що вона співачка з розкішною зачіскою.

Також у четвертому епізоді за звання кращого пародиста змагатимуться рок-діва і вронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна в образі Кристіни Агілери та переможниця Євробачення 2016 Джамала у ролі Шер.

А сьогодні Джамала завітала до студії «Сніданку з 1+1». Співачка показала фірмові рухи Шер, а також разом із ведучими ранкового шоу Єгором Гордєєвим та Русланом Сенічкіним «заліпсила» хіт гурту ABBA – Gimme! Gimme! Gimme!

Змагатиметься за чемпіонський пояс тренер «Голосу країни» та співак MONATIK, який «заліпсить» BRUNO MARS, а його конкурентом по батлу стане артист, учасник гурту MOZGI Позитив, який заради вдалої пародії перевтілиться в жіночий образ.

Нагадаємо, за правилами шоу зіркових пародій «Ліпсінк Батл», в перших шести епізодах щосуботи будуть виступати шість суперзірок, які будуть поділені на пари. Кожну зіркову пару пов’язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби і т.д. Визначати переможця в парі будуть глядачі в залі своїми оплесками. Переможці трьох батлів в кінці вечора будуть битися в «супербатлі» пародіюючи всі одного артиста. Той, хто заслужить найгучніші оплески – пройде в Суперфінал, де буде боротися за перемогу, головний приз проекту – золотий чемпіонський пояс «Ліпсінк батл». У першому епізоді найкращим пародистом було визнано Юрія Ткача, якій втілював образи південнокорейської зірки PSY та Тіни Кароль. У другому випуску чемпіонський пояс здобула Олена Кравець, яка перевтілилася у Тіну Тернер, виконавши хіт «You simply the best», а у супербатлі – в Наталю Могилевську. У третьому випуску золотий пояс отримала Леся Нікітюк, яка «ліпсила» Адель, а у супербатлі – MONATIK.

Також спеціально до грандіозної прем’єри сенсаційного шоу «Ліпсінк баттл» телеканал «1+1» створив унікальну Instagram-маску, завдяки якій кожен може опинитися на сцені шоу зіркових пародій.

«Ліпсінк» – синхронний рух губ з музикою або іншими словами, виконання пісні під фонограму. За форматом шоу «Ліпсінк батл», відомі особистості перевтілюються в популярних артистів і «ліпсять» їхні головні хіти. Учасники «Ліпсінк батлу» розіб’ються на пари і влаштують справжню битву за звання кращого пародиста. Кожну зіркову пару пов’язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби і т.д.