• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • «Ліпсінк батл» на «1+1»: Alyona Alyona у образі Eminem прийшли підтримати її вихованці із дитячого садочка
Ліпсінк батл» на 1+1 Alyona Alyona Monatik

«Ліпсінк батл» на «1+1»: Alyona Alyona у образі Eminem прийшли підтримати її вихованці із дитячого садочка

27 березня о 20:15 на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра четвертого випуску сенсаційного шоу зіркових пародій під назвою «Ліпсінк батл», в якому бере участь безпрецедентна кількість зірок. 36 найвідоміших артистів, телеведучих і спортсменів змагаються за звання кращого пародиста країни.

У суботу підкорювали серця глядачів реп-виконавия Alyona Alyona, яка в образі репера Eminem відтворила хіт The Real Slim Shady, та співачка Даша Астаф’єва у ролі Мерлін Монро «ліпсила» під I Wanna Be Loved By You. Підтримати Alyona Alyona на шоу прийшли її колишні вихованці з дитячого садочку, де виконавиця працювала до початку музичної кар’єри. Діти були у захваті від виступу та пригадали, як називали відому реп-виконавицю та розповіли, що вона була дуже доброю та чуйною вихователькою.

А за результатами шумометра, глядачі визначили, що у батлі перемогу здобула Даша Астаф’єва.

Також у четвертому епізоді за звання кращого пародиста змагалися рок-діва і вронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна в образі Кристіни Агілери, яка «ліпсила» під Саndy Man, та переможниця Євробачення 2016 Джамала у ролі Шер, яка пародіювала хіт Strong Enough. У батлі перемогла Юлія Саніна.

Змагалися за чемпіонський пояс тренер «Голосу країни» та співак MONATIK, який «заліпсив» BRUNO MARS, а його конкурентом по батлу став артист, учасник гурту MOZGI Позитив, який перевтілився у сміливий жіночий образ – Ірину Білик і «заліпсив» хіт «Я пливу». У двобої переміг MONATIK, який відтворив хіт Uptown Funk.

У супербатлі зірки Юлія Саніна, MONATIK та Даша Астаф’єва «ліпсили» Дана Балана під його хіт Allegro Ventigo. Глядачі у залі своїми оплесками вирішили, що найкраще вжився в роль саме MONATIK, який і потрапляє до Суперфіналу.

Нагадаємо, за правилами шоу зіркових пародій «Ліпсінк Батл», в перших шести епізодах щосуботи будуть виступати шість суперзірок, які будуть поділені на пари. Кожну зіркову пару пов’язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби і т.д. Визначати переможця в парі будуть глядачі в залі своїми оплесками. Переможці трьох батлів в кінці вечора будуть битися в «супербатлі» пародіюючи всі одного артиста. Той, хто заслужить найгучніші оплески – пройде в Суперфінал, де буде боротися за перемогу, головний приз проекту – золотий чемпіонський пояс «Ліпсінк батл». У першому епізоді найкращим пародистом було визнано Юрія Ткача, якій втілював образи південнокорейської зірки PSY та Тіни Кароль. У другому випуску чемпіонський пояс здобула Олена Кравець, яка перевтілилася у Тіну Тернер, виконавши хіт «You simply the best», а у супербатлі – в Наталю Могилевську. У третьому випуску золотий пояс отримала Леся Нікітюк, яка «ліпсила» Адель, а у супербатлі – MONATIK.

Також спеціально до грандіозної прем’єри сенсаційного шоу «Ліпсінк баттл» телеканал «1+1» створив унікальну Instagram-маску, завдяки якій кожен може опинитися на сцені шоу зіркових пародій.

«Ліпсінк» – синхронний рух губ з музикою або іншими словами, виконання пісні під фонограму. За форматом шоу «Ліпсінк батл», відомі особистості перевтілюються в популярних артистів і «ліпсять» їхні головні хіти. Учасники «Ліпсінк батлу» розіб’ються на пари і влаштують справжню битву за звання кращого пародиста. Кожну зіркову пару пов’язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби і т.д.