• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Сімейне протистояння на «Ліпсінк батл» на «1+1»: у п’ятому епізоді Дантес буде пародіювати DOROFEEVA
Сімейне протистояння на «Ліпсінк батл»

Сімейне протистояння на «Ліпсінк батл» на «1+1»: у п’ятому епізоді Дантес буде пародіювати DOROFEEVA

3 квітня о 20:15 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра п’ятого випуску сенсаційного шоу зіркових пародій під назвою «Ліпсінк батл», в якому бере участь безпрецедентна кількість зірок. 36 найвідоміших артистів, телеведучих і спортсменів змагаються за звання кращого пародиста країни. У суботу у новому епізоді проекту глядачі побачать сімейне протистояння, а першими підкорювати серця глядачів буде улюблена подружня пара мільйонів українців – співак Володимир Дантес та тренер «Голосу країни», артистка DOROFEEVA. Подружня пара буде конкурувати один з одним за гучні оплески глядачів заради виходу у наступний етап – супербатл.

Надя втілить образ легендарної Мадонни, а от Володимир Дантес примірить образ своєї другої половинки.

Підтримувати Надю у батлі буде її мама та брат. Разом вони заспівають її хіт GORIT. А Володимир Дантес відповість на провокаційні запитання ПТП – хто в їхнії родині більше заробляє.

Нагадаємо, за правилами шоу зіркових пародій «Ліпсінк Батл», в перших шести епізодах щосуботи будуть виступати шість суперзірок, які будуть поділені на пари. Кожну зіркову пару пов’язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби і т.д. Визначати переможця в парі будуть глядачі в залі своїми оплесками. Переможці трьох батлів в кінці вечора будуть битися в «супербатлі» пародіюючи всі одного артиста. Той, хто заслужить найгучніші оплески – пройде в Суперфінал, де буде боротися за перемогу, головний приз проекту – золотий чемпіонський пояс «Ліпсінк батл». У першому епізоді найкращим пародистом було визнано Юрія Ткача, якій втілював образи південнокорейської зірки PSY та Тіни Кароль. У другому випуску чемпіонський пояс здобула Олена Кравець, яка перевтілилася у Тіну Тернер, виконавши хіт «You simply the best», а у супербатлі – в Наталю Могилевську. У третьому випуску золотий пояс отримала Леся Нікітюк, яка «ліпсила» Адель, а у супербатлі – MONATIK. У четвертому епізоді перемогу отримав артист, тренер «Голосу країни» MONATIK, який пародіював Bruno Mars, а у супербатлі «заліпсив» Дана Балана.

«Ліпсінк» – синхронний рух губ з музикою або іншими словами, виконання пісні під фонограму. За форматом шоу «Ліпсінк батл», відомі особистості перевтілюються в популярних артистів і «ліпсять» їхні головні хіти. Учасники «Ліпсінк батлу» розіб’ються на пари і влаштують справжню битву за звання кращого пародиста. Кожну зіркову пару пов’язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби і т.д.