BrainStorm прем'єра «FEELS»

BrainStorm: прем’єра «FEELS»

Група BrainStorm представила яскраву прем’єру кліпу на свій новий сингл «Feels». «Це класна, сучасна пісня, з почуттям великої свободи і польоту в приспіві», – коментує Ренарс Кауперс. Ідею пісні запропонував шведський музикант і продюсер Магнус Нільсон (Magnus Nilsson), з яким BrainStorm співпрацює вже кілька років. Це черговий музичний експеримент для BrainStorm, і не меншим викликом став відеоряд для неї і презентація в мережі.

Відеокліп «Feels» – це результат співпраці BrainStorm cо студією анімації «HonkFu». Робота йшла 8 місяців, над роликом працювали кілька десятків аніматорів з різних країн. «Feels» став справжнім мультфільмом світового рівня в японському стилі манга, зі своєю драматургією і персонажами, включаючи учасників BrainStorm в образах супергероїв. Свої стихії музиканти визначили ще багато років тому, коли фантазували про елементи всесвіту, а ось ідея кліпу прийшла з реального життя.

Каспарс Рога, барабанщик BrainStorm і сценарист кліпу «Feels»: «Одного разу я помітив серед іграшок моєї маленької доньки фігурку дівчинки в інвалідному візку. Реакція в першу секунду була автоматичною: «Боже, з чим це вона грає?», але через мить я вже усвідомив, як вузько і мляво я мислю, так не можна. Героїня кліпу «Feels» – дівчинка в інвалідному візку, яка боїться життя, суспільства, виходу на вулицю саме тому, що вона не така як всі. Це ще й метафора всіх нас, нашої духовного інвалідності. Важливо звільнитися від забобонів, сприймати світ таким, яким він є, з усіма, хто в ньому є».

Презентація «Feels» відбулася 21 квітня на спеціальній landing-page.

Онлайн-майданчик був створений для цієї прем’єри, а також прямої відеоконференції між групою і глядачами. Зараз на сайті можна пройти кумедний тест на знання кліпу, виграти чудові призи, побачити географію слухачів BrainStorm, придбати стильний мерч і квитки на відеоконцерт, а також прочитати особисті історії супергероїв з кліпу «Feels».