Знайомтесь: новий мультистор Vintage Club POP-UP Store

Знайомтесь: новий мультистор Vintage Club POP-UP Store

Vintage Club POP-UP Store – це проект, концепція якого вже змогла здобути репутацію успішного мультистора з лінією всесвітньо відомих брендів та лояльною ціновою політикою. Це одяг, взуття для усієї родини зі знижками до 80%.

У Vintage Club представлені світові бренди класу люкс: Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Balmain, Polo Ralph Lauren та ін. Чоловічі та жіночі колекції минулих сезонів, сумки, взуття та біжутерія. Особливу увагу тут приділяють роботі з маленькими клієнтами: у outlet бутику презентовано дитячу лінію одягу від всесвітньо відомих будинків моди.

Vintage Club POP-UP Store зарекомендував себе для широкої аудиторії клієнтів у форматі pop-up store luxury-сегменту у Києві.

Полювання на стильні знахідки можна влаштувати онлайн, не виходячи з дому. За допомогою спеціального Telegram-бота Vintage Club можна стежити за асортиментом аутлета, замовити товар, що сподобався, або отримати онлайн-консультацію стилістів магазину.

У боті представлені чоловічі, жіночі та дитячі речі, які підійдуть на всі випадки життя — від сімейного свята та корпоративної вечірки до бізнес-зустріч та затишних посиденьок у кафе. Ми уважно вивчили асортимент Vintage Club і зробили добірку найстильніших і, безумовно, вигідних покупок, які вдало доповнять ваш гардероб і служитимуть досить довго.

VINTAGE CLUB POP-UP Store.
Mandarin Plaza, 4 поверх.
095 509 60 37
Доступне швидке відправлення «Новою Поштою» до будь-якого міста по всій Україні.