Українські фаундери боряться на фронті стартапів

Українські фаундери боряться на фронті стартапів

Війна змінила життя десятки мільйонів українців. Кожен бореться на своєму фронті. Українські фаундери стартапу AiSport виборюють лідерство в світі спортивних інновацій. 

Дві українки з Кривого Рогу Анна Степура та Дарія Гордіюк рік тому створили стартап у сфері спортивних технологій та зараз активно розвивають його в серцій світових інновацій – Кремнівій долині.

“З початком повномасштабного вторгнення ми не знали як діяти, не знали чи зможе команда працювати далі. Але наші українські ІТ розробники та інженери робили неймовірне. Під обстрілами в перші місяці війни ми добудували продукт та вийшли на ринок США. Ми пишаємося своїм походженням та віримо, що з такою командою та жагою до перемоги ми зможемо завоювати першість і в стартап світі.” – кометує співзасновниця та СЕО AiSport, Анна Степура. 

Технологія AiSport побудована на основі штучного інтелекту та комп`ютерного зору. Через розпізнавання техніки виконання вправ кожна людина отримує зворотній зв`язок щодо помилок та рекомендації як можна їх виправити. Саме це допомагає людям запобігати травмуванню, тренерам дозволяє оптимізувати свою роботу в онлайн, а для світу спорту та фітнесу – це коросальний прорив вперед. 

Українська ІТ спільнота рухає не тільки українські інновації, а й світові вцілому. 

Днями раніше компанія AiSport презентувала технологію в Сан-Франциско на офіційному Демо дні від акселератору Alchemist. Зараз фаундери оголосили черговий раунд інвестицій, планують розширювати штат співробітників. Попереду багато викликів, але українці можуть справитись з усім.