TANYA LI & Tim випустили спільний трек “Такими очима”

TANYA LI – співачка, телеведуча музичних каналів М1 та М2, радіоведуча Люкс ФМ, разом із музикантом та аранжувальником Tim’ом презентують міні-EP “Такими глазами/Такими очима”, у складі двох треків та дві відеороботи до них, російською та українською мовами.

Пісні “ТАКИМИ ГЛАЗАМИ/ТАКИМИ ОЧИМА” створили 3 автори: Андрій Осадчук, Тимофій Решетько та сама ТANYA LI. Співавтором цієї пісні стала Іванна Ніконова, яка якось поділилася мудрістю і цим надихнула авторів створення музичного твору.

«Разом нам вдалося створити музику, яка обіймає. У ліриці немає домінування і самоствердження, немає гордовитої пози людини, що дозволяє себе любити або бажання будь-що домогтися взаємності, всю дію описує одну мить у їхньому житті. Мить, коли впевнена та успішна Жінка, нарешті зустрічає того, на кого так довго чекала і не може НЕ дивитися на нього «ТАКИМИ ОЧИМА», адже світ навколо – завмер!» – коментують виконавці.

Режисером кліпу став співак та кліпмейкер Kishe та його творчий партнер Саша Швець. “За 48 знімальних годин ми встигли змінити 8 локацій, три рази посваритися в мотлох і двічі помиритися!”, – кажуть артисти.

TANYA LI обрала яскраві, насичені та максимально віддзеркалюючі її індивідуальність образи від українських дизайнерів разом із дизайнером та стилістом Kir Khartley.

TANYA LI: “Ми працювали над цією піснею півтора роки! Сотні разів трансформуючи її в щось глибше, усвідомлене та досконале за звучанням. Пісня мала знайти гідне візуальне втілення, ми не хотіли створити кліп-одноденку. Ми хотіли створити роботу, яка увійде в історію, яку люди хотітимуть переглядати через роки, знаходити в ній щось нове та наново переживати сильні емоції. І здається, нам це вдалося!”

Tim: “Як будь-яка людина, яка відчула на собі наскільки доля вміє відбирати, я окрім почуття подяки за можливість реалізувати цю пісню в такому вигляді не відчуваю жодних емоцій”.

TANYA LI: «Я безмежно вдячна Тимофію за співпрацю, чудовий дует та можливість попрацювати над своїм звучанням аби почути себе по-новому! Такий TANYA LI ви ще не чули!

Tim: “Особисто мені дуже подобається як ми звучимо і виглядаємо разом, особливо коли в кадрі більше Тані! Відразу все якось облагороджується і є бажання переглянути ролик знову!”

Сотні років люди пишуть пісні про почуття, яке всі називають одним словом – “Кохання”, але при цьому кожен з нас має на увазі щось своє. Сподіваємося, що наше бачення, припало вам до душі і змогло торкнутися найвіддаленіших куточків ваших сердець!

Такими очима