• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Уляна Ройс згадала про свій зруйнований Маріуполь в новому відео на легендарну пісню «8 колір»
Уляна Ройс згадала про свій зруйнований Маріуполь в новому відео на легендарну пісню «8 колір»

Уляна Ройс згадала про свій зруйнований Маріуполь в новому відео на легендарну пісню «8 колір»

Артистка вирішила заспівати та надати нового звучання культовій композиції, якій вже понад 18 років. Уляна Ройс отримала офіційний дозвіл від гурту «Моторолла» аби заспівати пісню «8 колір». «Я люблю спостерігати за розвитком української музики, новими артистами, їх звучанням. Але є треки, які проживають з нами паралельне життя, стають саундтреками важливих подій. Однією з таких пісень для мене є «8 колір» гурту Моторолла. Для мене це дуже відповідально і хвилююче, адже це перший офіційний дозвіл на перетворення пісні з додаванням нових слів з дати релізу треку у 2005 році», – коментує артистка.

Ця робота створювалась разом з саундпродюсером Ігорем Кириленко. Велика кількість годин на студії, пошуків звучання. Команді Ройс хотілось не просто зробити кавер, а створити абсолютно нову, сучасну версію.

В оригінальній версії треку «8 колір» — ми спостерігаємо одностороннє звернення до жіночого образу, образу «веселки», де не можемо почути її відповідь, і тільки додумуємо, якою вона може бути.

«Ще одна думка, яка не покидала мене — це наскільки ця пісня набула новий сенс зараз. Люди вимушені проживати болючі розставання, вони зіштовхуються з болючими втратами коханих людей. Ще деколи щасливі та закохані люди, лишаються образами в життях інших. Але наші люди показують нам кожен день, яку силу має кохання. Як воно може зцілювати, як воно може мотивувати, як воно веде нас до світлого майбутнього. Неможливо повернути коханих людей, але можна продовжувати жити заради них. Носити любов у собі і віддавати її», – поділилась Уляна

В день релізу композиції, команда артистки презентувала і відеороботу, яка вдало підкреслила внутрішні переживання Уляни про спогади і мрії про рідне місто Маріуполь.

«Коли я обмірковувала атмосферу яка має оточувати мене завжди перед очима були страшні фотографії. Я відчуваю біль скільки руйнувань принесла ця війна моєму рідному місту. Усі вулиці, заклади, місця, котрими я любила ходити в дитинстві тепер не існують. В «реальний світ» Я додала зелень і рослинність, тому що саме таким містом я його пам’ятаю. «Магічний світ» – це вже мої мрії та надія, що з часом Маріуполь стане вільним і знов яскравим та чудовим місцем…» – розповідає співачка.

Сама ж історія будується навколо двох персонажів, двох закоханих, двох світів. Головним героєм якої став Назар Грабар, який з перших днів війни пішов захищати країну на фронті.

«Ця робота поєднує контрасти життя, візуалізує душевний стан багатьох людей та низкою подій стирає межі чорного та білого. Показує шлях від темряви до світла та дарує глядачеві надію на те, що майбутнє є. Слухаючи її зараз, мене кожен раз беруть мурахи. Нове звучання, доповнений сенс, простір для нових вражень та відчуттів», – доповнила зірка.