• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Магічна/музична синергія на концертах Артема Пивоварова з НАОНІ та Капелою ім. Ревуцького
Магічна/музична синергія на концертах Артема Пивоварова з НАОНІ та Капелою ім. Ревуцького

Магічна/музична синергія на концертах Артема Пивоварова з НАОНІ та Капелою ім. Ревуцького

5 та 6 травня у Палаці “Україна” в Києві відбулися великі концерти Артема Пивоварова з Національним академічним оркестром народних інструментів України (НАОНІ) та Капелою ім. Ревуцького. Обидва – SOLD OUT.

На концертах глядачі поринули в магічний світ музики, де давні традиції та сучасність об’єдналися в одне ціле, ставши справжньою насолодою для вух. Це була синергія, у результаті якої народилося дещо нове й унікальне. Неповторне звучання народних інструментів та потужні голоси чоловічого хору надали хітам Артема Пивоварова іншого забарвлення. По-новому залунали пісні з культурного проєкту “Твої вірші, мої ноти”, що популяризує українську культуру, даючи нове дихання безсмертним творам наших поетів. Мудрість пращурів у віршах класиків, народне звучання, що передається через покоління – це повернення до коріння нашої культури. Цей меседж було також передано на сцені за допомогою величезного дерева, яке символізує нашу культуру, що продовжує рости і розвиватися навіть у ці важкі часи.

Масштаб події вражає: 83 людини на сцені, унікальні декорації, ефектне світлове шоу. Підготовка тривала більше 3 місяців, над створенням шоу працювали майже 200 людей, і все це – під час повномасштабної війни. Незважаючи на труднощі, творча команда мала чітке розуміння, що такий захід потрібен і його треба робити саме зараз. Безумовно, ці концерти – важлива подія, що впливає на естетичний і культурний розвиток нашої країни. 

Зовсім скоро Pivovarov team представить телеверсію концерту на офіційному YouTube-каналі артиста.