GARDE

Італійський шопінг у Києві

Високий рівень якості, стиль і зручність – це те, що чоловіки цінують в одязі. Але чоловіки – дуже вибаглива аудиторія, тому ще один важливий критерій для них – це шопінг із комфортом. Без поспіху, але й не зволікаючи, у приємному інтер’єрі, із широким асортиментом та кмітливим персоналом.

Таке місце можна знайти в історичному центрі Києва – мультибрендовий магазин GARDE представляє широку лінійку італійських марок одягу та взуття для чоловіків. Серед брендів-партнерів – Ravazzolo, PT01, Barrett, Bertolo, J.Cohen Herno, Philippe Model, Umberto Bilancioni та багато інших, адже асортимент постійно поповнюється новими колекціями.

У GARDE знайдуть індивідуальний підхід до кожного. У магазині доступні послуги стиліста, який допоможе обрати те, що потрібно саме вам, та послуги кравця, який піджене вподобану вами річ за фігурою. Для клієнтів, які цінують комфорт і приватність, у GARDE передбачена VIP-зона, а також виїзні примірювання. Сприятиме гарному настрою гостей і сучасний інтер’єр, розроблений зі смаком та спрямований на те, щоб не відволікати чоловіків від основного заняття – шопінгу.

Створити свій стильний гардероб буде легко, якщо ви завітали до GARDE. Кожен чоловік знайде тут якісні й комфортні речі, що доповнять і підкреслять унікальний стиль.

GARDE

Київ, вул. Велика Житомирська, 8А

(044) 278-74-44, (067) 554-40-77