• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Результати завершення гольф сезону: фінальний турнір Ukrainian Open Grand Final
фінальний турнір Ukrainian Open Grand Final

Результати завершення гольф сезону: фінальний турнір Ukrainian Open Grand Final

З 25-27 листопада на гольф-полях National та Carya проходили змагання з гольфу серед аматорів, жінок, дітей, сімей та навіть початківців. Серія змагань була приурочена до завершення українського гольф сезону 2021.

Завершення українського гольф сезону проходило в Туреччині, де гольфісти змагалися за першість в триденному WAGR чемпіонаті Ukrainian Open Grand Final. Також в рамках подорожі пройшли турніри: серед жінок Open Ladies Golf Tour, серед новачків Open Golf Grand Final, серед дітей Junior Open Grand Final та серед учасників 50+ Silver League. Також розігрувалася номінація Family Golf за найкращий результат сім’ї.

Президент Всеукраїнської федерації гольфу Віталій Хомутиннік привітав учасників змагань та переможців.

“Наше майбутнє – це наші діти, і вже зараз ми бачимо як підростаюче покоління показує чудові результати та завойовує для України все більше перемог. Але я радий, що гольф спільнота зростає та розвивається в усіх напрямках. Зараз вже кількість гольфістів в Україні зросла в 12 разів, всі разом ми змогли вивести гольф в Україні на новий рівень. Тепер про нас все частіше чують у світі і сподіваюся, що так буде й надалі. Щиро вітаю всіх учасників та переможців змагань”, – говорить Віталій Хомутиннік.

Віце-президент Федерації Марія Орлова на урочистій гала-вечері презентувала другий випуск журналу ProGolf Ukraine.

“Вже другий рік поспіль Всеукраїнська Федерація гольфу випускає ексклюзивний журнал про український гольф, про наші досягнення в цьому виді спорту та цікаві факти. Героєм другого випуску є людина, яку знають на планеті, як багаторазового чемпіона світу з боксу. Легенда українського спорту – Володимир Кличко. Володимир вже багато років займається гольфом, саме тому ми хотіли дізнатися про його шлях у цьому виді спорту та поділитися цією історією з усією гольф-спільнотою. ProGolf Ukraine – це не просто підбірка статей та інтерв’ю, це історія спорту, що збережена на сторінках видання.”

Після фінального раунду турніру відбулося феєричне завершення змагань та урочиста церемонія нагородження в готелі Regnum Garya. 

За результатами змагань преможцями стали:

Winner Stableford – Гураль Броніслав та Остапчук Ірина

Runner Stableford – Недєльчев Дмитро та Поперешнюк Аліна

Winner Gross – Крамер Роббі та Орлова Марія

Runner Gross – Фрейдінов Юрій та Остапчук Ірина

Winner Gross Junior – Фрейдінова Анна

Nearest to the pin – Фрейдінова Анна 1.36

За результатами сімейного заліку перемогла родина Фрейдінових.

Найкраща поїздка за кордон, незважаючи на мінливу погоду та сильний дощ. Адже в будь-якій подорожі все вирішує оточення, атмосфера та звичайно чудове місце Regnum Carya.

Дякуємо партнерам за підтримку: готелю Regnum Carya та чудовим гольф клубам Carya та National. Німецькі вітаміни для реабілітації суглобів та для підвищення витривалості організму Dermacolla, унікальний гольф-простір CosmosGolf Ukraine, автомобільний бренд Porsche, який є уособленням спортивного керування та образу мислення, найбільш автентична гольф локація в Україні Kozyn Golf&Country Club, простір скелелазіння Space, визнаний лідер фінансового сектору в Україні OTP Private Banking, організація польотів на гелікоптерах HeliTour Ukraine.

Разом ми створюємо чудові турніри та розвиваємо спорт швидкими темпами. Щиро дякуємо за співпрацю!