Український музикант закликає цінувати життя

У День пам’яті і скорботи, музичний проєкт Паренёк Простой презентує свій дебютний сингл «Пуля». Пісня створювалася у 2014 році, в момент початку подій на сході України. «Пуля» закликає цінувати життя кожного з нас — найцінніше, що ми не купимо за гроші.

«Помирати взагалі не дуже хочеться. Тим більше молодим. І тим більше на війні. Війна — це страшний спосіб вирішення країнами своїх геополітичних питань, де перемелюють сотні тисяч і мільйони людських життів. Про що нам яскраво розповідає історія. Я проти війни в будь-якому прояві. Всім миру і добра», — коментує Паренёк Простой.

Саме з пісні «Пуля», проєкт Паренёк Простой починає знайомити нас зі своєю творчістю. Композиція увійде до дебютного альбому проєкту, вихід якого планується восени 2020 року.

Додамо, що День пам’яті і скорботи, відзначається щорічно 22 червня, в день початку німецько-радянської війни.

Паренёк Простой — музичний проєкт, тексти якого, у кожного з нас будуть резонувати з певним періодом або подіями з життя. Пісні, які пропонують подумати — хто ми, до чого ми прагнемо, чи правильно вчиняємо, і взагалі — для чого і заради чого живемо?!

Головний посил проєкту — У кожного свій вибір. Але краще вибирати залишатися Людиною!

Слухати в YouTube:
https://youtu.be/A2ZiUHMehwo