TVORCHI випустили джинґл #залишайсявдома

Гурт TVORCHI створили джинґл, використавши для нього реальні звуки карантину! 

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - aHR0cHM6Ly9tY3VzZXJjb250ZW50LmNvbS9mZTYwZWY3YTdhZWNhZDdiMTBlYjdiZWRjL2ltYWdlcy9hNzY1MWNkMC00NmJjLTRjYmYtOTE5YS1hYzI3MjBkZDViNDEuanBn.jpg

Таким чином артисти підтримали національну кампанію #залишайсявдома, головним меседжем якої є протидія поширення коронавірусу.  
 
Джинґл, створений гуртом для привертання уваги широкої аудиторії до найбільш ефективного методу для перешкоджання поширенню COVID-19 – домашньої ізоляції. 
 
Музиканти використали типові звуки у домі під час карантину: відкритий кран, розсипана гречка, використання антисептичного засобу, відкриття вікон, шарудіння поличок, натягування рукавичок та ін. 

#залишайсявдома

Ми, як і всі свідомі українці, зберігаємо спокій та залишаємось вдома! Ці декілька днів надихнули нас на музику, яка складається зі звуків карантину: використання антисептичного засобу, води у відкритому крані, розсипаної гречки, шарудіння поличок, та всього іншого, що оточує нас вдома щосекунди. Нашою музикою ми закликаємо вас протидіяти коронавірусу, адже це дуже просто – #залишайсявдома”,  коментують TVORCHI