TamerlanAlena презентували денс-кліп на трек “Хочешь”

TamerlanAlena презентували денс-кліп на трек “Хочешь”

TamerlanAlena дропнули танцювально-ліричний кліп на свій хіт “Хочешь” позаземного рівня. 

Кожен із нас хоча б одного разу потрапляв у полон власних почуттів. Від швидкоплинного захоплення до великого кохання один крок, який супроводжується переживаннями та непорозуміннями, довжиною у життя. Кліп “Хочешь” – це симбіоз двох закоханих, які загубилися на цьому шляху.

“Наш новий кліп – це екранізація любовної сповіді пари, яка не може зректися від своїх почуттів, – розповіли TamerlanAlena. – У відеороботі ми відкрили себе з зовсім іншого боку як пара та дует, тому результат вийшов несподіваним навіть для нас самих. Сподіваємося на відгук у серцях кожного нашого слухача”.

У новому денс-відео Alena Omargalieva демонструє відразу декілька відвертих образів і зізнається у почутті закоханості, висловлюючи його танцями на воді. Tamerlan виступив в амплуа невимушеного та самовпевненого хулігана, який боїться визнати свої почуття.

Режисером денс-віжуалу стала Anya Bod. Оператором виступив Ілля Михайлусь, а сам знімальний процес тривав більше 12 годин.

У перші дні після релізу, пісня «Хочешь» стала радіохітом, очолила YouTube-тренди та твердо закріпилася у Топ-100 Shazam України та Латвії.

Екранізація любовної сповіді “Хочешь” вже доступна до перегляду на YouTube