MOROZOVA представила новий сингл «Не вистачає тебе»

MOROZOVA представила новий сингл «Не вистачає тебе»

«Не вистачає тебе» – це щира музична історія від першої особи, яка закликає слухачів віддатися всім своїм почуттям і бути щасливим тут і зараз. Трек «Не вистачає тебе» зачіпає непросту тему: іноді люди можуть бути разом, але відчувати себе самотніми.

Що цікаво, MOROZOVA представила два варіанти пісні – російською та українською мовами. Автором музики стала Анастасія Пустовіт, а ось лірику написала сама співачка і Пустовіт.

Одночасно з виходом синглу був представлений відеокліп. Зйомки відео проходили в заміському комплексі в Кончі-Заспі, режисер кліпу – Володимир Якименко. За сюжетом кліпу, в спогадах співачки, немов кадри з кінофільму, проносяться її відносини з різними чоловіками, але жоден із них не зміг дати потрібного тепла. Того єдиного, якого вона любить всім серцем, поруч немає і його дуже не вистачає.

У пам’яті проносяться уривки спогадів і почуттів – вони співзвучні з лірикою пісні.

У відео MOROZOVA приміряла кілька спокусливих і відвертих образів:

«Мені хотілося відтворити в стилі і луках моєї героїні образ чуттєвої музи, яка надихає чоловіків красою і жіночою енергією.

У день зйомки погода виявилася непередбачувана: сонце різко змінив дощ, і нам довелося продовжити зйомку в павільйоні. Але ті незаплановані кадри під дощем, вийшли дуже кінематографічніми. Вони додали деякого драматизму кліпу», – розповідає співачка про зйомки.

Головний лейтмотив відео полягає в тому, що у відносинах потрібно бути щирими, дарувати ніжність, тепло і турботу, адже коли ми любимо, – не потрібно боятися проявляти свої справжні почуття.