• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • EYRА авторка пісень Злати Огнєвіч та Олега Винника випустила власний хіт
EYRА авторка пісень Злати Огнєвіч та Олега Винника випустила власний хіт

EYRА авторка пісень Злати Огнєвіч та Олега Винника випустила власний хіт

EYRA (Ейра) презентує пісню «Гарна карма», яка має всі шанси стати саундтреком вашого літа. Розгойдуючий стиль slap-house, красива мелодія та чуттєвий вокал переплелися в красиву музичну історію про любов. 

«Це пісня про гарну карму в стосунках, про щасливе кохання. Але це не ейфорія, а поєднання трепетних почуттів зі спокоєм. Не знаю, як це описати – цей вайб потрібно просто відчути, послухавши трек», “Музичні редактори пророкують цій пісні хітову долю. Всі мої друзі, хто вже послухав Гарну Карму до релізу – на неї підсіли,” – ділиться EYRA (Ейра).

А співачка й справді вміє створювати хіти – на її рахунку не один для таких іменитих артистів як Злата Огневич, Олег Винник, Альоша та інших.

“До речі, як зізнається сама артистка, цю пісню вона написала одразу після Діамантів, яку пізніше заспівали Олег Винник та Еліна Іващенко. І, можливо, Гарна карма прийшла мені за Діаманти. Коли я створюю щось дуже круте для інших – приходить неймовірне натхнення на створення пісні для себе.”

Нова робота співачки не тільки накли́кає на вас гарну карму, а ще й зцілить всі незагоєні рани. Адже ім’я артистки EYRA в скандинавській міфології означає «богиня зцілення». Над саундом пісні працювала мега команда – Вадим Лисиця, Андрій Лемішка, Роман Катрук (FOXXSTUDIOS). 

Доробок виконавиці налічує більше ніж десяток пісень. Вони встигли полюбитися вам завдяки ноткам ¬ніжності та пристрасті – «Люби.ком», «Герой», «Забути», «Говерла». Однак, більшої слави у колі шоу-бізнесу EYRA (Ейра) набула як авторка пісень для зірок. Треками артистки співають Злата Огнєвіч, Олег Винник, Еліна Іващенко, Іван Наві, Альоша, Соня Кей та інші.