• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Андре Тан у “Відверто.LIVE”: “Якщо ти вже пішов, то йди назовсім
Андре Тан у "Відверто.LIVE"

Андре Тан у “Відверто.LIVE”: “Якщо ти вже пішов, то йди назовсім

Відомий український дизайнер Андре Тан стане героєм нового випуску програми “Відверто.LIVE”. У вівторок, 13 липня, о 17:10 в ефірі телеканалу LIVE він відверто розповість про те, як прийняв найскладніше рішення у своєму житті – розлучитися, назве формулу ідеального гардеробу і щиро розповість про те, про що шкодує і чого не можна робити під час розлучення.

Навесні цього року Андре Тан приголомшив новиною про розлучення з дружиною Аліною Харечко. Пара прожила разом 10 років, в шлюбі народилася донька Софія.

Телеведуча Тетяна Гончарова – давня знайома дизайнера. Вона не кинулася відразу ж розпитувати Андре про причини розлучення, розуміючи: йому потрібен час пережити ситуацію і осмислити все, що відбулося. В інтерв’ю Тетяні Андре зізнався, що йшов від дружини на два тижні:

Ти знаєш, я дотримуюся принципу: якщо ви посварилися, не можна лягати спати, не помирившись. Це означає, що всі конфлікти повинні бути улагоджені відразу. Не потрібно відкладати це на потім. Звичайно, піти на два тижні – це вже було серйозним рішенням для мене. Якщо ти пішов, то йди. І все те, що сталося пізніше .. Скажу, що тільки зараз я стаю самим собою, я відкриваю себе заново і по-іншому починаю відчувати це життя. Стільки експериментів над собою, скільки я провів за цей час, в моєму житті не було ніколи. Це і ритуал аявуаски, і камбо (вживання отрути однойменної жаби) … Раніше я боявся. Зараз – ні. Якби я залишався в сім’ї заради сім’ї, у відносинах, де кохання вже немає, цього б всього не було “.

Чого, на думку дизайнера, чоловік ніколи не повинен робити при розлученні? І як йому вдалося зберегти рівні стосунки з екс-дружиною? Андре Тан розкаже про це Тетяні Гончарової у вівторок, 13 липня, в ефірі телеканалу LIVE в новому випуску програми “Відверто.LIVE”.