• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Українська співачка презентує літній трек з афроукраїнцем

Українська співачка презентує літній трек з афроукраїнцем

Українська хіп-хоп співачка Marcelle спільно з реп-виконавцем Balacosta презентує літній трек «L’ete». «L’ete» про літній настрій на пляжі, після весняно-карантинних депресій, які були притаманні більшості українцям. Пісня написана в тандемі з афроукраїнцем Balacosta, що додає треку, ще більше літнього вайбу та бажання засмагати під палючим сонцем з коктейлем в руках.

“Пісня була написана в один з прохолодних карантинних днів, коли в мене все більше виникало бажання поїхати на море та позбутися того неприємного відчуття від погоди”, — розповідає Marcelle.

Варто додати, що пісня була записана до ситуації, яка сколихнула США й підкреслює суспільну думку, що всі ми рівні між собою.

“Я тривалий час мешкала в США та Франції. Тому, не дивлюся на колір шкіри, які мене оточують, оскільки для мене всі люди рівні. З Balacosta вирішили записати спільний літній трек, ще кілька місяці тому. Вирішили, що саме початок червня чудова пора, щоб зарядити людей літнім вайбом”, — резюмує Marcelle.

Нагадаємо, що наприкінці квітня Marcelle презентувала сингл «Піу-Піу». Соціальний трек про проблематику хейтерів, інтернет-булінгу, інтернет-сталкінгу від незнайомців та деколи навіть від знайомих людей, яка зараз надзвичайно загострилась під час ізоляції.