Парфумерний гардероб: kamana

Парфумерний гардероб: контроль эмоцій через аромат

Попереду обід, на якому важливо вибудувати правильну комунікацію з клієнтами? Одягніть парфум із нотами кедра, пачулів або бергамоту, щоб відчути приплив енергії та впевненість. Романтична зустріч? Амбра, чуттєва троянда або теплий мускус наповнять ваше серце ніжністю і любов’ю.

Аромат – це емоція, а правильно підібраний парфум – правильна емоція, потрібний стан. Усі ефірні олії мають колосальний вплив на наш настрій, тож чом би не скористатися цим інструментом? Важливо створити свій парфумерний гардероб – набір ароматів, які допоможуть контролювати емоції та бути в ресурсному стані в різних життєвих ситуаціях.

Послугу «Парфумерний гардероб» надають у бутику нішевої
парфумерії KAMANA, який вивів на український ринок понад 50 брендів. KAMANA Perfume Store – ваш провідник та експерт у світі нішевої парфумерії, де парфумерні стилісти розуміють, як кожна ефірна олія у складі парфуму впливає на психологію людини. На початку послуги «Парфумерний гардероб» проводять ароматест – ви понюхаєте близько 16 різних ефірних олій і розповісте, які асоціації та переживання вони у вас викликають.

Парфумерний стиліст складе за допомогою реакцій на запахи ваш психологічний портрет, а потім запропонує два аромати, які стануть стрілками годинника на циферблаті вашого стану. Використовуйте парфумерію як інструмент управління емоціями й бажаннями!

Хочете порадувати близьку людину дійсно особливим ароматом, але не знаєте, що обрати? Подаруйте їй послугу «Парфумерний гардероб» – і фахівець допоможе обрати парфуми, які підходять найкраще. Створюйте настрої за допомогою парфумерного гардеробу. Змінюйте аромати – змінюйте емоції, проживайте моменти максимально яскраво і будьте завжди в ресурсі!

Адреса KAMANA Perfume Store:
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 100
Тел: +38 (098) 322 33 77

kamana.ua