Лєна Темнікова запустила KARAOKE зі штучним інтелектом!

Нейронна мережа самостійно оцінює і порівнює спів між учасником караоке і оригіналом, а потім, незалежно і автономно, вибирає яким саме подарунком з усього призового фонду нагородити переможця.

Ще один інноваційний проєкт від Media Lab лейбла TEMNIKOVA. У той час, коли світ став на паузу і сів на карантин, співачка не збавляє обертів, один за іншим представляючи high-technology ініціативи для урізноманітнення проведення часу вдома. КARAOKE майбутнього, що володіє штучним інтелектом — новий хай-тек проєкт співачки, взяти участь у якому може кожен бажаючий. Тим самим, поборотись за грошові призи (загальний призовий фонд складає понад 1400 $) та інші подарунки, серед яких: віртуальна валюта T$ (TEMNIKOVA BANK), футболки, худі, лонгсліви та аксесуари з колекції одягу Лєни Темнікової.

  • Якісне дозвілля — це ж так круто! Особливо, коли є момент змагання і можна виграти круті призи. Таке домашнє караоке подобається навіть мені, і я там залипаю, — розповіла Лєна Темнікова. — Наш супер-робот обирає кращих одноосібно, я не можу втручатися у цей процес. Навіть мені він не завжди дає 100 балів! Доводиться розспівуватися перед початком.

Стати учасником KARAOKE дуже просто, для цього потрібно перейти на сайті співати пісні Лєни Темнікової якнайкраще. До того ж, прямо на сайті є можливість репетирувати без оцінки співу.

Щодня штучний інтелект вибирає найсильніших співаків, один з них — забирає приз. Хто це і яку саме суму або подарунок отримує — також визначає ШІ. Цікаво, що якість співу автоматизована система оцінює на основі виконання треків самою співачкою.

Платформа відкрита для ліцензування іншими артистами для своїх проєктів.