• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • З м’ячем у руках та зі свистком у зубах: Влад Яма став фізруком
Влад Яма став фізруком

З м’ячем у руках та зі свистком у зубах: Влад Яма став фізруком

Хореограф взяв участь у фотопроєкті «Якби не шоу-бізнес». Суддя телешоу «Танці з зірками» звик ставити оцінки заможним та знаменитим колегам, які показують свої танцювальні вміння на головному паркеті країни. Та от у дитинстві хореограф мріяв виставляти бали школярам. Дитячою мрією танцівника було стати вчителем фізкультури. 

«Я вважаю, що ця професія дуже недооцінена. Ми довіряємо фізрукам життя, здоров’я, розвиток своїх дітей. Бути фізруком – це круто! Завдяки проєкту «Якби не шоу-бізнес» я згадав свою дитячу мрію, приміряв образ фізрука і я щасливий!». 

Фотопроєкт «Якби не шоу-бізнес» – це соціально-орієнтований месседж до молоді, яка в пошуках себе. У сучасному світі соцмереж дуже розвинута пропаганда розвитку себе як публічної людини. Актори, співаки, блогери, ведучі своєю участю у цьому фотопроєкті демонструють, що є такі професії, які не «на слуху» у соцмережах і не «ведуть» за собою мільйони підписників, але вони вкрай важливі для формування майбутнього здорового суспільства. У такому повноцінному суспільстві кожен знаходить себе, своє місце і свою справу – не ту, яка просто «модна», а до якої є хист і лежить душа.

Ексклюзивними фотографіями та відео бекстейджу зйомки фотопроєкту «Якби не шоу-бізнес» поділилися організатори. 

Результатом проєкту у червні планується фотовиставка, де на світлинах зірки постануть в образі професій, про які вони мріяли у дитинстві. На фотовиставку будуть запрошені всі герої проєкту, серед яких Злата Огнєвіч, Михайло Хома (Дзідзьо), Павло Зібров, Віктор Павлік, Тарас Цимбалюк й інші.