• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • УКРАЇНА ПРИЙМАЄ ІНОЗЕМЦІВ: МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР З ГОЛЬФУ ВІДБУВСЯ В ГК КОЗИН
УКРАЇНА ПРИЙМАЄ ІНОЗЕМЦІВ: МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР З ГОЛЬФУ ВІДБУВСЯ В ГК КОЗИН

УКРАЇНА ПРИЙМАЄ ІНОЗЕМЦІВ: МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР З ГОЛЬФУ ВІДБУВСЯ В ГК КОЗИН

28 серпня в ГК Козин відбувся турнір з гольфу GolfMad & Gloria Hotels Ukrainian Open 2021. Перші міжнародні змагання, що пройшли за сприянням Всеукраїнської федерації гольфу.

Більше 60 гольфістів одночасно стартували з різних ті. Серед учасників змагань був і екс-тренер Збірної України по футболу Андрій Шевченко, а також Олімпійська чемпіонка з атлетичного багатоборства Наталія Добринська.  Боротьба за першість тривала до останнього удару. Після здачі скор-карт, де гольфісти записують свої очки, суддя ретельно перевіряє все та вносить до Всесвітньої системи результатів гравців DataGolf.

“Український гольф активно розвивається і виходить на новий рівень. Тепер у нас проходять міжнародні змагання, а про наших гольфістів все частіше говорять за кордоном. Ми лідируємо за темпами розвитку в Європі і тому все більше компаній, організацій і країн із задоволенням об’єднуються з нами. Федерація вдячна компанії GolfMad Travel and Events за відмінну співпрацю, ласкаво просимо в світ українського гольфу,” – говорить Президент Всеукраїнської федерації гольфу Віталій Хомутиннік.

Урочисту церемонію нагородження проводили іноземні партнери Федерації: Бекір Кара та Едвард Ленчбері. За результатами змагань першість завоювали: Пилипенко Оксана – серед жінок та Алалін Тимур (категорія А), Мороз Андрій (категорія Б) серед чоловіків. Друге місце: Фрейдінова Анна, Соколов Артем (категорія А), Маклін Роберт (категорія Б). Третє призове місце: Орлова Марія серед жінок, а серед чоловіків – Хомутиннік Віталій (категорія А), Соломаха Олександр (категорія Б).