TVORCHI презентували HITS New Year Edition

TVORCHI презентували HITS New Year Edition із новорічними хітами!

У розпал передсвяткової метушні гурт TVORCHI презентує HITS New Year Edition – це колекція всіх хітів дуету у новорічному звучанні. 

Тиха гра дзвіночків і бубонців в аранжуваннях, нові мелодії та ритми в улюблених піснях гурту дарують справжнє відчуття прийдешнього дива. Альбом занурює в атмосферу свята, яка здатна підштовхнути на перший поцілунок під омелою або катання на ковзанах з близькими. 

«Всі ці пісні ми випускали окремо синглами або в наших альбомах, а зараз вони зібрані разом у особливому святковому звучанні спеціально для створення новорічного настрою, – розповідають TVORCHI. – На Різдво немає місця смутку, забудьте про всі негативні моменти, нехай буде тільки фан. Заряджайтеся новорічним мудом і нехай ваша перша цьогорічна гра в сніжки відбудеться саме під наш святковий альбом”.

До EP увійшло 5 хітів TVORCHI: «Мова тіла», «Не танцюю», «Віч-на-віч», Falling та Bonfire, який тепер звучить як справжній саундтрек новорічного фільму. 

Варто ввімкнути пісню за піснею, щоб зануритись в атмосферу свята. Альбом TVORCHI HITS New Year Edition стане ідеальним доповненням новорічної вечірки. 

Слухай EP TVORCHI – HITS New Year Edition та лови свій різдвяний настрій на будь-якій з музичних платформ:

TVORCHI – New Year Edition `Falling` (Lyric Video) на YouTube