• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • 24 та 25 травня пройшла міжнародна прикладна онлайн-конференція StepUp з подології від Космотрейд
24 та 25 травня пройшла міжнародна прикладна онлайн-конференція StepUp з подології від Космотрейд

24 та 25 травня пройшла міжнародна прикладна онлайн-конференція StepUp з подології від Космотрейд

З нами було понад  600 учасників, які приєдналися онлайн з різних куточків світу. Дуже дякуємо за довіру та вибір! Ми продовжуємо отримати неймовірний фідбек та слова подяки. Це говорить про те, що наша команда на вірному шляху — активно розширює та розвиває сферу подології. Допомагає тисячам фахівців по всьому світу підвищувати свою кваліфікацію та майстерність! 

Разом ми розбирали багато важливих питань, таких як: оніхолізис та наслідок приєднання бактерій і грибів, анатомія 1-го плюснефалангового суглобу та багато іншого. Поговорили про силу та можливості персонального бренду подолога. Надихнули учасників на нові здійснення та подальший професійний розвиток! 

З нами були найкращі спікери — провідні подологи України та Східної Європи. Вони ділилися своїм досвідом та передавали цінні знання учасникам. Другий день особливо запам’ятався учасникам завдяки Віталію Конєву — провідному подологу України. У прямому ефірі він показав, як обладнаний його кабінет та навіть провів первинний прийом пацієнта з діабетичною стопою! Наші учасники змогли побачити, як все відбувається на практиці, а також дізналися про багато нових протоколів роботи. 

Дякуємо всім, хто був з нами та до зустрічі у нових масштабних івентах від Космотрейд! А якщо ви не встигли приєднатися до нас, але бажаєте отримати всю корисну інформацію з конференції, ви можете придбати її відеозапис та презентації за посиланням https://cosmotrade-vebinar.com/ua/stepup