тиждень моди The Runway Kids FW

У Києві відбудеться дитячий тиждень моди The Runway Kids FW

Який ритм сучасної дитячої моди в Україні? Що обирають українські діти до себе в гардероб? Які колекції створюють дизайнери в Україні для дітей та підлітків? 22-23 травня у Києві відбудуться покази дитячого тижня моди The Runway Kids FW. Головні модні тренди та креативні рішення дизайнерів, нові імена та оновлення від улюблених брендів, розкішні сукні та якісний одяг на кожен день – таке різноманіття обіцяють організатори. 

У межах двох днів українські дизайнери та міжнародні бренди презентують модні хіти колекцій сезону весна-літо 2021 для дітей та підлітків. За успіхом моделей та колекцій будуть пристально спостерігати fashion-фотографи, зіркові гості, представники beauty-брендів, редактори видань та експерти модної індустрії.

“Проєктом The Runway Kids ми хочемо об’єднати головних гравців дитячої fashion-індустрії України на якісних подіях. Розвиток, підтримка, натхнення – це ті умови, які ми створюємо. Бути серед головних людей! Отримувати визнання таланту! Формувати моду, де головна цінність – це якість та індивідуальність! Саме про це наш красивий проєкт”, – зазначають організатори.

Програма The Runway Kids Fashion Week

22 травня

Під час першого дня відбудуться покази нових колекцій від українських дизайнерів та брендів: Mimiso, Liora Bay, Miss Сocobant, Candy Kid, Наталя Потоцька, G Stars kids.

23 травня

Наступного дня головний «runway» побачить покази колекцій від французького бренду Petit Bateau та англійсько-італійського John Richmond. Свої нові колекції презентують й українські бренди: Yes!kids, By Vel, Elsa Fairy Dresses, See Arsi. Участь у показах візьмуть також діти відомих особистостей та українських зірок.

Під час офіційної частини, ведучою якої стане телеведуча Маша Виноградова, відбудеться нагородження номінантів національної премії «ТОП-10 головних дітей України».

Найкращі фото з події можна буде переглянути на tochka.net. Портал є офіційним інформаційним партнером події.

Також протягом двох днів для дітей-учасників тижня моди буде створено спеціальний освітній простір The Space з майстер-класами та лекціями. Простір буде працювати у трьох напрямках: акторська майстерність, свідоме споживання, створення свого унікального стиля. Спікери: Марина Горобей (експертка в області екологічної безпеки та свідомого споживання), Ельнара Ольховська (телеведуча TOUCH TV), Ольга Лякутіна (головна редакторка Main People magazine).

Партнери The Runway Kids Fashion Week:

TOUCH magazine – модний партнер

ZARINA – ювелірний партнер

Vitalitys та Zima Style – beauty-партнери

Печерська асамблея – інформаційний партнер

New Fashion Zone – партнер з розвитку

Hilton Kyiv – офіційна локація тижня моди