• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • Реінкарнація хіта нульових — у спільному трекі Alina Pash та t-Zhuk «Amaga 2020»

Реінкарнація хіта нульових — у спільному трекі Alina Pash та t-Zhuk «Amaga 2020»

У розпалі 2003-й — початок нового віку й, мабуть, найкращий час для того, щоб зробити сміливий крок у невідоме майбутнє. Цього року саунд-продюсер Тарас Жук (t-Zhuk) наважується на експеримент і створює вірусний хіт «Amaga». За декілька місяців трек захоплює всі танцполи й радіостанції, а люди з несамовитою завзятістю завантажуюсь його з піратських сайтів і шерять один з одним через bluetooth з єдиною лише надією: аби ж було достатньо пам’яті на телефоні! Серед захоплених слухачів і юна школярка Аліна Паш. 

«Хто б міг подумати, що мій перший рінгтон одного разу трансформується у нову історію, створену спільно з її автором?», — згадує сьогодні співачка.

Через 17 років і безліч різнокаліберних реміксів трек «Amaga» переживає свою реінкарнацію.  Олдскульне звучання тепер переплітається з традиційним індійськими мотивами, але будьте готові, тільки-но вас накриє хвиля ностальгії, трек вибухне бадьорим речитативом і неповторним закарпатським флоу Alina Pash. «Amaga 2020» — не просто модернізований хіт, а справді нова історія, де могутня сарматська цариця Амаґа, об’єднавшись з індійськими богинями Білою Тарою й Сарасваті, закликликають до людей, аби все було «гойра» — (від угорського «ура!»).

«Створюючи «Amaga» у далекому 2003-му році, як виключно експериментальний трек, я навіть не міг уявити, що він переживе стільки років і не втратить своєї актуальності. Минулого літа у мене з’явилася ідея створити кардинально нову його версію і я ні секунди не сумнівався в тому, хто з артистів органічно б вписався в цю історію. Пазл склався завдяки залученню музичної агенції Много Воды і напевно якихось вищих сил. Аліна з легкістю подарувала друге дихання треку, а я зі свого боку модернізував оригінальну версію для більшої автентичності», — розповідає t-Zhuk.

Трек «Amaga 2020» вже доступний для стримінгу та завантаження в усіх онлайн-магазинах. Реліз представлено лейблом Popcycle Records.


Слухайте за посиланням