Оля Цибульська та DZIDZIO: більше ніж просто дует

Рівно три роки тому про їх дует заговорила вся країна. Пісню “Чекаю. Цьом” вважають практично народною, а саму Цибульську та DZIDZIO — чи то кумами… чи то чимось більшим. На днях парочка випустила черговий хіт — кліп на пісню “Киця” і поділилася з нами подробицями довгоочікуваної прем’єри.

Міша, Оля, пройшов день після релізу, але “Киця” вже має всі шанси стати одним з головних хітів літа 2020. Як наважилися на таку велику прем’єру в такий нелегкий час?

Міша: Ми просто не могли більше терпіти. Таємно готували пісню всю зиму і мріяли, щоб наша “Киця” нявчала разом з усіма березневими котами. В нас був розписаний концертний графік з виступами на найкрутіших сценах країни. А потім почався карантин.

Оля: Та, і ми зрозуміли, що якщо вже він забрав в людей весну, ми їм її компенсуємо. Ми профукали як все цвіло, поки ходили в масках. Наша “Киця” дуже ніжна і ласкава, породиста, не дряпає диван. Я б дуже хотіла, щоб українці взяли її до себе додому, до себе в плеєр і вона повернула нам всім відчуття справжньої весни.

В кліпі ви максимально справжні. Таке враження, що ви реально переживали всі емоції, які були в кадрі. Яку сцену з кліпу було найвеселіше знімати?

Оля: Наші рольові ігри в поліцейських (сміється). Я роз’їжджала по дому на мопеді (звичайно, в пишній сукні і каблах), а Міша намагався виписати мені штраф за порушення швидкості. Але потім здався і катав сам. Нереально весело. Треба буде повторити. Я люблю швидкість і він це знає.

Міша: Ага, ще було дуже весело знімати як ми розмальовували одне одного фарбами в ліжку. Я не знав, що це так лоскотно. А ще в інтерв’ю “Світському життю” я обіцяв Олі каблучку, ще там годинник дорогий, прикраси… А тут взяв і намалював все зразу. Рахуй, що подарував!

Образи в кліпі вийшли достатньо незвичні. Оля — сексі домогосподарка, в DZIDZIO ціла колекція розкішних халатів. Звідки такі ідеї?

Міша: З життя. Один з тих халатів реально мій. А решту я забрав собі після зйомки. Блін, в них так зручно! Забрав у стилістів всі — навіть ті, які не використали в кліпі. Оля, правда, вже збиралася один в мене “віджати”, той бордовий в якому танцювала в кліпі. Але не дочекається. Витрачає купу грошей на дизайнерські сукні — нехай в них тепер і по хаті ходить (сміється)

Оля: Нічого я не збиралася віджати! Якби я реально танцювала в тому, що мені підготували стилісти — ти би сам мене ним прикривав. Та, в танцювальній сцені я дійсно в Мішиному халаті. Так вийшло. Просто попередній лук виявився ну дуже відвертим. А я порядна западенка. На людях ще не готова (сміється). Довелося викручуватися.

Хто з вас придумав сценарій кліпу?

Оля: Пісні, як діти, вони приходять тоді, коли це потрібно. От і ідея кліпу в нас народилася так само. Ми просто сиділи в студії і обговорювали музику, аранжування до “Киці”. А потім Міша зізнався, що весь цей час потайки мене знімав. І його телефон сам змонтував кліп з цих відео.

Міша: Та, я не очікував, що вийде так прикольно. Ми з Ольою ніби одночасно про це подумали. Бо на початку кліп знімати не збиралися, тільки пісню. Але відео було таким живим і емоційним, що ми зрозуміли — це ідеально підходить під пісню. Тому таки зняли, але нічого зайвого не вигадували.

Ви спеціально випускали кліп рівно за три роки після релізу “Чекаю.Цьом”?

Міша: Що, правда? Я не знав, що рівно через три роки. Круто!

Оля: (сміється) Бачиш, скільки нової інформації за інтерв’ю. Ні, я теж про це не думала. Менеджерка сказала. Напевно, це доля.