• Головна
  • /
  • Новини
  • /
  • Артем Мілевський з’явився в новому треку DJ Shnaps і MC Рибік
Артем Мілевський з'явився в новому треку DJ Shnaps і MC Рибік

Артем Мілевський з’явився в новому треку DJ Shnaps і MC Рибік

Один з найуспішніших діджеїв країни Shnaps і номер один серед МС Рибік презентують спільний сингл «Чилим». Трек вже встиг набрати популярності в мережі – користувачі прозвали його гімном цього літа! Пора і тобі знайомитися з новинкою!

«З приходом літа у мене з’являється особливе творче натхнення: хочеться ще більше творити й експериментувати. Дана робота не стала винятком! Вона російськомовна, а до цього всі свої сингли я записував виключно англійською», – поділився DJ Shnaps.

Ідея записати веселий літній трек прийшла МС Рибіков. Музиканти легко і швидко спіймали потрібний вайб, так як смаки і бачення ситуації у них однакове.

«Текст народився миттєво. Молоді люди на карантині скучили по веселим вечіркам. На щастя, влітку багато міст потрапили в зелену зону і вриватися в ніч тепер можна цілком легально. Крім того, багато понавигадували собі, що їм весело і без алкоголю, що знежирена вода і кава на безлактозному молоці віслюка зробить їх веселіше. Але це міф! Не зробить ніколи! Запорука гарної вечірки – це дзвінка легка музика, братик-бармен і бажання гуляти без телефонів!» – каже МС Рибік.

Ще одним учасником яскравої колаборації став відомий футболіст Артем Мілевський. Він відразу погодився на авантюру хлопців і з радістю взяв участь у записі синглу.

«Коли я прочитав свій текст, то подумав, що не подужаю з першого разу. Все-таки я не професійний співак. (Сміється) Але, на подив, все вийшло з першого дубля! Трек вогонь!» – розповів Артем Мілевський.

Ця новинка обов’язково припаде до смаку шанувальникам літніх вечірок, сонця, моря і пляжу. Роби голосніше!