ICTV презентує сезон героїв

Не всі супергерої носять плащі та володіють суперсилою. Справжні герої живуть і серед нас ­­– про це точно знає ICTV. Телевізійний сезон осінь-2020 канал розпочне з прем’єр найочікуваніших серіалів і шоу, де покаже своїх топових героїв. Телеканал не просто відкриває новий сезон із прем’єрами серіалів, а представляє справжній Всесвіт героїв.

Тут герої рятують світ, захищають коханих, визволяють друзів із халеп і виручають гумором у скрутний час. Їх так багато, і вони настільки різні, що не вистачило місця показати їх всіх на одному екрані. Вже до сезону осінніх прем’єр телеканал підготував справжню геройську сагу, де з’являться одразу всі найулюбленіші персонажі популярних проектів та нові відважні герої.

«У багатьох сформувалося стійке відчуття, що Герої можуть бути тільки закордонними. А насправді ж є наші, Свої герої! І ми маємо їх любити, шанувати, прославляти, а також розвивати ці почуття у глядачів. ICTV завжди був місцем, де живуть герої, і зараз ми хочемо наголосити на цьому, ми хочемо, щоб наш глядач ідентифікував телеканал, як Всесвіт героїв. Наші новини врятують світ, вчасно проінформувавши та попередивши телеглядачів, наші кіногерої спіймають та покарають всіх поганих хлопців, наш гумор не дасть померти від смутку», — презентує новий сезон керуюча директорка телеканалу ICTV Анастасія Штейнгауз.

А які саме прем’єри та новини підготував канал цього сезону — дізнайтеся у спеціальному випуску «Фактів» у середу. Залишайтеся з нами та стежте за YouTube-каналом ICTV, аби побачити все першими.