• Главная
  • /
  • Новости
  • /
  • 1 червня, в міжнародний День захисту дітей, Kishe запрошує всіх на благодійний акустичний концерт в онлайн ефірі!

1 червня, в міжнародний День захисту дітей, Kishe запрошує всіх на благодійний акустичний концерт в онлайн ефірі!

Музикант і продюсер, разом з його творчою командою та в партнерстві з благодійним фондом «Благомай» запрошує відкрити літо 2020 та підтримати діточок України, які залишились без батьківської опіки. Добровільні благодійні внески отримані в рамках проекту в онлайн режимі, підуть на забезпечення всім необхідним спортивним та розважальним інвентарем для дітей з 83-х дитячих будинків країни, а це 5 000 дітлахів , як бажають провести це літо спортивними, здоровими та веселими. Підтримка цих дітей в кризові періоди вкрай необхідна, адже фізичне та психічне здоров’я – це фундамент їх щасливого майбутнього. Подаруємо дітям дитинство!

Концерт відбудеться на літній терасі ресторану ПРАГА, яка може гостинно прийняти обмежену кількість гостей, з дотриманням всіх санітарних норм. Мета такого унікального проекту — поєднання онлайн трансляції з камерною атмосферою затишку, майже як в сімейному колі або серед друзів, з можливістю насолодитися гарною музикою наживо та зробити добру справу разом і зібрати кошти на потреби дитячих будинків та дітей з малозабезпечених сімей.

Зустрінь першій літній вечір творячи добро з тисячами друзів онлайн, а акустичний формат концерту робить нас ближче один до одного!

Будьмо разом з нами 1-го червня 2020 о 19:45

Для того, щоб побачити наш унікальний музичний проект наживо, ви можетезабронювати столик заздалегідь: Київ, пр. Академіка Глушкова, 1, тел. 0 (50) 419 41 39.

Приєднатися до трансляції благодійного онлайн концерту можна на каналі YouTube
Доброчинний внесок можна здійснити за посиланням